Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den üstü kapalı Yasak Elma sitemi!

Eda Ece’den üstü kapalı Yasak Elma sitemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -4 sezon boyunca ekranda fırtınalar estiren Yasak Elma dizisi, özellikle Eda Ece’nin kariyerinde çok önemli bir yere sahip. Oyuncunun parlamasını ve milyonlara kendini tanıtmasını sağlayan dizide Yıldız karakterine hayat veren oyuncu, yeteneklerini de sergileme fırsatı buluyor.

4 sezonluk maceranın devamı gelecek. Yasak Elma’ya izleyicilerin gösterdiği müthiş ilgi, beşinci sezon kararının alınmasını da sağlamıştı. Dizinin oyuncuları ise yoğun geçen sezonun yorgunluğunu tatil yaparak üzerlerinden atmaya çalışıyor. Eda Ece de geçtiğimiz günlerde Marmaris’te arkadaşları ile birlikte tatil yaptı. Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Gülenay Kalkan ve Melisa Doğu’nun yer aldığı dizi arkadaşları ile tatil yapan Eda Ece, dönüşte kameralara yakalandı.

Oyuncu, Yasak Elma dizisinde çalışmaların çok yoğun olduğu ifadeleri ile üstü kapalı bir sitemde de bulunmuş oldu. Eda Ece, “Yeni döndük. Kızlarla 4. sezonun tatili olsun dedik. Çünkü biz geçen sene 11 ay çalıştık. 12 ay var yılda. 11 ay setteydik. Pandemi önlemleri yüzünden erken çıktık. Sonra da hiç durmayınca bayağı uzun çalıştık. Normalde 6-7 ay olan süre 11 aya çıktı. Herkes çok yorgundu. Kız kıza tekne ile gidelim dedik. Çok eğlendik” açıklamasında bulundu.

Tatilde hem komik anılar yaşadıklarını hem de çok eğlendiklerini anlatan Eda Ece, arkadaşlarının da görüntülerini sürekli çekerek bir tatil geçirdiğini ifade etti.

Beşinci sezon çekimleri öncesinde 3 aylık bir boşluk bulunduğunu anlatan oyuncu, yeniden tatile gidebileceğini de söyledi. Eda Ece, şu anda bir şey planlamadığını ifade etti.

Kendisinin de koronavirüs atlattığını ifade eden Eda Ece, dizi sektörünün de aşılanması çağrısında bulundu.