Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’dan ayrılan oyuncunun yeni dizisi ortaya çıktı!

Yasak Elma’dan ayrılan oyuncunun yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezondur ekranda yer almakta olan Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında izleyicilerine yaz arası verdi. 110. bölümü ile birlikte sezon finali yapan dizide ayrılık haberleri de gelmişti. Dizinin 110. bölümünde yaşanan patlamada bir karakterin öleceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

Bu kişinin Zehra Argun karakterine hayat veren Şafak Pekdemir olduğu ifade edilmişti. Şimdi de Pekdemir hakkında yeni bir dizi iddiası ortaya atıldı. Medyapım tarafından hazırlıklarına başlanan yeni dizi yine bir uyarlama olacak. Bu dizide Şafak Pekdemir’in de yer alma ihtimalinin yüksek olduğu gelen kulis bilgilerinden anlaşılıyor.

Medyapım zaten projelerinde yer verdiği ve iyi performans sergileyen isimleri bir başka projeye taşımasıyla da bilinen bir şirket… Türkiye’de en iyi uyarlamayı yapan firma da olan Medyapım şimdi de Mistresses isimli dizinin uyarlamasına çalışıyor.

Metresler olarak ifade edilen dizi, kadın arkadaşın hikayesini ekrana taşıyacak. Sadakatsiz dizisinin ardından bu projenin de yine çok ilgi çekmesi bekleniyor.

Fox TV’de yayınlanması planlanan dizinin ekibinde Şafak Pekdemir’in de olma ihtimali yüksek. Ayrıca geçtiğimiz ay Yasak Elma dizisine Kaya karakteri ile yeniden katılan Barış Kılıç’ın ismi de geçiyor.