Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’ndan kamera arkası görüntüleri! Dizi kasıp kavurmaya hazırlanıyor!

Baht Oyunu’ndan kamera arkası görüntüleri! Dizi kasıp kavurmaya hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni yaz dizisi Baht Oyunu, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak her gün paylaşılan tanıtımlar dizinin bu yaz ortalığı kasıp kavuracağını gösteriyor.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisinin afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri bir film halinde paylaşıldı. Görüntüler o kadar eğlenceli ki şimdiden izleyiciyi içine almayı başardı bile.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Baht Oyunu, tanıtımı ilk yayınlandındığında patron erkek ve stajyer genç kadın klişesi nedeniyle eleştiri almıştı. Ancak bir kısım izleyici tarafından eleştirilse de Baht Oyunu, özellikle Aytaç Şaşmaz hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Nitekim Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin birlikteliği şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Baht Oyunu çok yakında Kanal D ekranlarında.