Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’tan büyük sürpriz! Her Yerde Sen’den sonra yeniden aynı dizideler!

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’tan büyük sürpriz! Her Yerde Sen’den sonra yeniden aynı dizideler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana geldiği dönemde izleyenlerin çok beğendiği bir diziydi Her Yerde Sen dizisi, 2019 yılında 23 bölüm olarak yayınlanmıştı. Yazlık dizi olarak başlamış ve reytingleri iyi gelince de sezonda da devam etmişti. Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer aldığı dizi daha sonra reytingleri düşüş yaşayınca Kasım 2019’da final yaptı.

İki oyuncunun ekran uyumunu izleyenler çok beğenmişti. Pusat ve Andıç, hem oyunculuklarıyla hem birlikte partner olarak ortaya koydukları performansla dikkat çekmişlerdi.

İkilinin hayranları, onları yeniden bir arada görmeyi istiyordu. Sonunda bu dilekler kabul oldu! Furkan Andıç Her Yerde Sen dizisinden sonra Kanal D’nin Çatı Katı Aşk dizisinde oynadı.

Aybüke Pusat ise Netflix’in 50 m2 dizisinde rol aldı. İki oyuncu, bu kez bir başka dizide buluşuyorlar! Hercai, Kırmızı Oda dizilerinin de yönetmeni olan Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı dizi, BluTV’de yayınlanacak.

Bu kez dijital platformu tercih eden ikilinin oynayacağı diziyle ilgili bilgileri, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter sayfasından paylaştı.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'tan büyük sürpriz! Her Yerde Sen'den sonra yeniden aynı dizideler! 7

Buna göre Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ile birlikte dizide ayrıca Büşra Develi de rol alacak. Develi, şu anda atv’nin Akıncı dizisinde ama dizi finale gidiyor.

Üç ismi buluşturan dizinin ismi ise Kusursuz, senaristi ise Kerem Deren… Son yılların başarılı ve sevilen üç genç oyuncusunu bir araya getirecek olan proje, şimdiden merak konusu!