Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’dan Mahkum’a Fox TV’den dizileri hakkında önemli karar!

Yasak Elma’dan Mahkum’a Fox TV’den dizileri hakkında önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan diziler izleyicilerin dikkatini çekiyor. Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Mahkum, Aşk Mantık İntikam ve Elkızı dizileri sırasıyla pazartesiden cumartesi gününe ekranda yer alıyor.

Fox TV, yeni yıl dolayısı ile Ocak ayının ilk haftasında tüm dizileri için bir karar aldı. Dizi setlerinde yılbaşı nedeniyle yaşanan setlere verilen ara nedeniyle, Fox TV dizileri Ocak ayının ilk haftasında ekranda yeni bölümleri ile olmayacak.

Fox TV’de dizilerin yayınlandığı saatlerde sinema filmleri izleyicilerle buluşacak. Filmlerin hemen ardından da dizilerin bir önceki bölümlerinin tekrarı izleyicilerle buluşacak.

Fox TV, tüm dizileri için alınan kararı yayın akışını duyurarak iletmiş oldu. Dizi hayranları 10 Ocak pazartesi gününden itibaren ise dizilerin yeni bölümlerini ekranda bulacak.

Kanalın bir diğer önemli projesi olarak Maske Kimsin Sen isimli yarışma öne çıkıyor. Uzun süredir tanıtım çabası içinde olan Fox TV hem 1-2 Ocak hafta sonu hem de 8-9 Ocak tarihlerindeki hafta sonu yarışma programını yayınlayarak izleyicilerin nabzını ölçecek.

Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un jüri üyesi olarak yer alacağı yarışma programını Tansel Öngel sunacak.