Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın 100. bölümü öncesinde Erdal Özyağcılar’ın bu sözüne şimdi Talat Bulut ne diyecek?

Yasak Elma’nın 100. bölümü öncesinde Erdal Özyağcılar’ın bu sözüne şimdi Talat Bulut ne diyecek?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisine 86. bölümde katılmıştı. Dizide Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin ölmesinin ardından yeni ve güçlü bir karakter olarak Hasan Ali Kuyucu hikayeye dahil oldu. Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Bey ile birlikte iki karakter daha diziye katıldı.

Berk Oktay’ın oynadığı ve Hasan Ali’nin oğlu Çağatay ile Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun hayat verdiği eski karısı Feride de dizinin yeni karakterleri oldular. Böylelikle Halit Argun ile birlikte giden 4 karakterin ardından yeni isimlerle yeni bir hikaye yazılmaya başlandı.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, şimdilerde Talat Bulut’un oynadığı rolde olduğu gibi dizinin kilit isimlerinden birisine hayat veriyor. Özyağcılar, 22 Şubat Pazartesi akşamı 96. bölümü yayınlanacak diziye gireli henüz 10 bölüm oldu.

Erdal Özyağcılar, 4 bölüm sonra 100. bölümle birlikte ‘dalya’ denilecek olan diziye gireli henüz çok kısa bir süre oldu ama diziye katıldığı ilk haftalarda gelen reytingler için izleyiciye teşekkür etmesi, Talat Bulut’un kinayeli bir “Biz unuttuk hatırlattı” şeklindeki sözleriyle karşılanmıştı.

Yasak Elma'nın 100. bölümü öncesinde Erdal Özyağcılar'ın bu sözüne şimdi Talat Bulut ne diyecek? 7

Usta oyuncu, kendisini görüntüleyen magazincilerle konuşmasında ettiği bir söz ile, tevazu göstererek bu başarı için, kendisinden önce diziye emek veren kişileri işaret etti.

tv100 Youtube kanalında yayınlanan röportajda Erdal Özyağcılar’a 100. bölüme gidildiği ile ilgili hatırlatma üzerine oyuncu, “100. bölümün asıl onuru onların. Biz çünkü daha 5’te 1’inde oradayız” yorumunu yaptı.

Gelecek sezonda dizinin devam edip etmeyeceği ile ilgili bir soru üzerine de Usta Oyuncu, “Önümüzdeki yıl ben bilemiyorum Fatih Aksoy bilir” diyerek yapımcıya pas attı.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…