Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, konuk olduğu dizinin 2. sezonu için de anlaştı!

Nur Fettahoğlu, konuk olduğu dizinin 2. sezonu için de anlaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, bir süre önce ekrana veda eden Babil dizisinde oynuyordu. Star TV’de ekrana gelen dizi, geçtiğimiz sezon başlamış ve pande öncesinde 10 bölüm yayınlanmıştı. Daha sonra koşullar uygun olmadığı için sezon finali de yapılamayan dizi, yeni sezonda devam etmişti. Cuma akşamları ekrana gelen dizi, konusu ve oyuncularıyla izleyenlerin sevdiği bir diziydi ama reyting rekabetinde beklenen sonucu alamadı.

Star TV diziyi 20. bölümde bitirme kararı aldı. Kadrosunda Nur Fettahoğlu’nun yanı sıra Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta da oynuyordu. Dizinin erken final yapmasından sonra Nur Fettahoğlu, bir üre ara verdi.

Kasım ayında final yapan diziden sonra Fettahoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda başka bir projesinin olmadığı ve vaktini evinde kızı Elisa ile geçirdiği de görülüyordu.

Fettahoğlu, 2013 yılında iş insanı Levend Veziroğlu ile evlendi. 2017 yılında da kızı Elisa Güzin Veziroğlu dünyaya geldi. Oyuncu, bir süre projelerine ara verdikten sonra BluTV’de yayınlanan Bozkır dizisinde rol aldı.

Fettahoğlu, daha sonra Kanal D için çekilen Kardeş Çocukları dizisinde de Afra Saraçoğlu’nun annesi rolünde oynadı. Dizi 21. bölümüyle final yapmıştı.

Babil dizisinin ardından bir süre dinlenen Nur Fettahoğlu, yaz aylarında ise ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde oynadı. Gçtiğimiz günlerde de Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin bir tiyatro oyununda rol aldığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter sayfasından verdiği bilgiye göre Nur Fettahoğlu, bu kez de Exxen için çekilen ve çok konuşulan Hükümsüz isimli diziye konuk oyuncu oldu. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği dizini 9. ve 10. bölümlerinde konuk oyuncu olan Nur Fettahoğlu’nun, 2. sezon için de prensipte anlaştığı öğrenildi.

Nur Fettahoğlu, konuk olduğu dizinin 2. sezonu için de anlaştı! 7

Hükümsüz dizisi, Exxen platformunun en çok konuşulan dizisi oldu. Erkek şiddetine dikkat çeken ve kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmaya çalışan bir dizi olan Hükümsüz dizisinde Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy rol alırken yönetmenliğini de Ömer Faruk Sorak yapıyor…