Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener’in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu!

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener’in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam TV8’de 25. bölümü ekrana gelen Kırmızı Oda dizisini izleyenler, Kumru’nun hikayesindeki yeni ayrıntıları izlerken dudaklarından öfke dolu sözler ve gözlerinden yaşlar boşanarak izlediler adeta! Sosyal medyada yapılan yorumlardan diziyi izleyenlerin yüreklerinin taştığı, duygularını anlatırken kelime bulmakta zorlandığı anlar yaşadıkları anlaşılıyor.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım’a hayat verdiği dizide bir kaç haftadır Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği Kumru’nun hikayesi ekrana geliyor. Dizinin son haftalarda en çok dikkat çeken karakteri Kumru’nun, üvey babası tarafından cinsel tacize uğradığına anlattığı sahneler, izleyenlerin nefesini kesti adeta!

Küçücük bir çocukken yaşadıklarını annesine anlatmasına karşın ondan da destek göremeyen Kumru, babaannesinin evine gönderilmişti. Orada mutlu bir kaç yılın ardından hasta olduğunu ve öleceğini öğrenen babaannesi, onu henüz lise çağındayken evlendirdi.

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 14

Kumru, babaannesine uğradığı tacizi anlatmaya çalışsa da başaramadı. Üstelik düğününe gelen üvey babası ile yeniden karşılaşmak, Kumru’yu yıllarca içinden çıkamayacağı başka bir travma yaşamasına neden olmuştu! Kırmızı kuşak bağlayan üvey babasının o anlardaki halleri ve hiç bir şey yapamayan Kumru’nun sessiz çığlıkları, izleyenlerin yüreklerini burktu.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizinin bu bölümü, izleyicilere çok zor ve yutkunarak izledikleri sahnelerle doluydu. Bu sahnede çalan şarkının anlamı da büyüktü!

Sezen Aksu ve Sertab Erener’in birlikte yaptıkları ve Sabancı Vakfı’na armağan ettikleri “Kız Leyla” şarkısı, Sabancı Vakfı’nın çocuk evlilikleri sorunuyla mücadelesine destek olmak için yazıldı ve bestelendi.

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 15

Aslıhan Gürbüz de ekran başında diziyi izlerken bu sahnelerde Sertab Erener’in yürekleri dağlayan şarkısı eşliğindeki bu etkileyici sahneye dikkat çekti ve Erener’e de teşekkür etti.

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 16

Gerçek bir olaydan uyarlanan Kumru’nun hikayesi, aslında ülkemizde yaşanan bir yaraya da parmak basmakta! Hemen her gün ne yazık ki bir örneğini duyduğumuz çocuk istismarlarına bir örnek olması açısından da farkındalık yaratmakta.

İşte izleyenlerin yüreklerini parça parça eden ve sinirleri bozan o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:


Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 17

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 18

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 19

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 20

Kırmızı Oda izleyenlerinin sinirlerini bozan sahne! Sertab Erener'in şarkısı eşliğinde gözyaşları sel oldu! 21