Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş bir sürpriz yaptı, izleyiciyi ilk kez yanına çekti!

Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş bir sürpriz yaptı, izleyiciyi ilk kez yanına çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde yeni bölüm öncesi yayınlanan fragman bir hayli hareketli sahnelerin geldiğine işaret ediyor. Dizinin son dönemde bazı evlere sıkışan ve bir mahalle içinde gerçekleşen olayların anlatıldığı bir yapım haline dönüşmesi önemli bir eleştiri olarak ortaya çıkmıştı.

Sadakatsiz dizisinin reytinglerinin de ilk sezona göre düşük gelmesi ve izleyici ilgisinin de azalmaya başladığının işaretleri ile birlikte senaryoda da farklı çıkışlar görmeye başladık. Sadakatsiz dizisinin yılbaşı arası vermesinin ardından 46. yeni bölümün 19 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünü büyük bir heyecanla bekleyen dizi hayranları bir sürprizle karşılaşacak. Diziye ikinci sezonda dahil olan ve Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş, kendisine verilen görevi başarı ile yerine getiriyor. Ancak senaryoda Aras’ın konumlanması ile ilgili izleyiciler sezon başından bu yana eleştirilerde bulunuyor.

İşte bu eleştiriler arasında Berkay Ateş ilk kez Aras karakteri ile izleyicileri birbirine yakınlaştırdı. Sadakatsiz dizisinin 46. bölümünü izleyenler Asya’nın evinde ortaya çıkan gizli kamera skandalı sonrasında Aras’ın Volkan’a sert bir şekilde çıkışmasını memnuniyetle karşıladı.

Gizli kamera skandalında Volkan’ın bir payı var mı? Bu kamerayı kim yerleştirdi belli değil. Ancak Aras, sorumlu olarak Volkan’ı gördü ve adeta Derin ile Volkan’ın yaşadığı evi bastı. O anlarda çıldıran Aras’ın Asya için ortaya koyduğu güçlü çıkış izleyicileri memnun etti.

Birçok dizi hayranı Aras karakterini sevemediğini ama Asya için kendisini ortaya koymasından memnun olduklarını belirten yorumlarda bulundu. Berkay Ateş de sert üslubu ile Sadakatsiz dizisinin 46. bölümünde Aras karakterini izleyici ile fazlasıyla yakınlaştıracak gibi bir izlenim var.

Sadakatsiz 46. Bölüm Fragmanında yer alan Aras’ın öfkesi herkesi şaşırtıyor! Peki Asya bu duruma nasıl tepki verecek? Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya’nın Aras’ın bu sert tepkisini nasıl karşılayacağını da yeni bölümde öğrenebileceksiniz.

Asya’nın evinde ortaya çıkan gizli kamera Aras’ı delirtir. Bunu Volkan’ın yaptığına emin olan Aras Asya’nın tüm uyarılarına rağmen onu dinlemez. Volkan ve Derin’in evini basan Aras adeta öfkeden çıldırır. Derin ve Volkan da oldukça şaşkındır. Asya ise gördüklerine inanamaz.

Sadakatsiz yeni bölümüyle 19 Ocak Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!