Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın güzeli Biran Damla Yılmaz yeni projesini anlatırken tüyleri ürperdi, nabzı hızlandı!

Yasak Elma’nın güzeli Biran Damla Yılmaz yeni projesini anlatırken tüyleri ürperdi, nabzı hızlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinde Kumru isimli karakter ile ekranda hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyuncunun son dönemde üst üste yeni anlaşmalar yaparak kariyerinde en iyi günleri yaşadığını da gözlemliyoruz.

Yasak Elma dizisi dışında Mahkun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni sinema filmi Prestij Meselesi’nde de rol alan ünlü oyuncu, çok güzel deneyimler elde ettiğini söyledi. Oyuncu, filmin kısa bir fragmanını izlediğini ve çok muhteşem bir filmin gelmekte olduğunu anlattı.

Biran Damla Yılmaz, “Tüyler ürperticiydi, nabzım nasıl hızlandı anlatamam. Çok güzel bir şey geliyor, emin olun. Ben de içinde olduğum için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Senaryonun başlangıcının bile kendisi için çok etkileyici olduğunu anlatan oyuncu, “Daha önce hiç yapılmamış bir proje geliyor” diyerek de Prestij Meselesi filminin herkesi şaşırtacağına vurgu yaptı.

2022 yıllının kendisi için kötü geçen bir yıl olmadığını da anlatan oyuncu, hem öğretici bir dönem olduğunu hem de tecrübe kazandığını anlattı.

Biran Damla Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ile daha önceden Mucize Aşk isimli sinema filminde de birlikte çalışmıştı. Bu projenin genç oyuncunun kariyerine çok olumlu etkisi olmuştu.

Dönem projelerini çok sevdiğini ve bunlardan birçok deneyim elde ettiğini anlatan oyuncu, bu tür projeler seçmeye de özellikle dikkat ettiğini sözlerine ekledi.