Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde herkesin aklını başından alan olay olacak sahne!

Çöp Adam dizisinde herkesin aklını başından alan olay olacak sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi / Detay – Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisinin ilk iki bölümü çok etkileyiciydi. Hikayeyi beğenen milyonlarca dizi hayranı, reytinglerin de iyi gelmesini sağladı.

Star TV’nin iyi çıkış yapan dizi projelerinden birisi olmasının yanı sıra, farklı bir senaryo ortaya konulduğu için de Çöp Adam dizisi birçok izleyiciyi merak içinde bırakıyor. Dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bazı sahneleri eleştirirken, olayların neden böyle geliştiğini merak ettikleri için bir sonraki bölümü de heyecan içinde beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Çöp Adam dizisinde Tamer ile Peri karakterlerinin gizemli hikayesinde üçüncü yeni bölüm öncesinde de birçok soru işareti belirdi. Dizinin senaristleri de izleyicileri sorular sorduran sahneler ile hikayenin akıllarda yer etmesi için büyük çaba harcıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye dönüştürülen Çöp Adam, gerçek bir yaşam hikayesini anlattığı için de kimin hayatı olduğu konusunda herkes merak içinde. Bilgisayar dünyasında çok ünlü bir ismin hayatının bu dizide anlatıldığına yönelik bir bilgi de bulunuyor.

Çöp Adam dizisinde herkesin aklını başından alan olay olacak sahne! 7

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisini de beğenen dizi hayranları, 3. yeni bölümü de şimdiden fazlasıyla merak ediyor.

3. bölüm fragmanını izleyen bir seyirci diyor ki; “Sen deli misin adam, naftalinlenmiş gelinlik mi bu kız da onu sandığa koyuyorsun. Bir yandan kızıyorum bir yandan da merak ediyorum, acaba ne olacak diye.”

İşte bu tür yorumlar sosyal medyada çok fazla var ve Çöp Adam dizisi de gücünü bu merak unsurundan alıyor. Üçüncü bölümde gelinlik giyen Peri’yi, Tamer’in neden sandığa kilitlediği konusunun detayı şimdiden herkesin aklını kurcalıyor.