Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz, müzisyen Çağrı Telkıvıran ile olan aşkını ilan etti!

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz, müzisyen Çağrı Telkıvıran ile olan aşkını ilan etti!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Beşinci sezonuyla Fox TV’nin en değerli yapımlarının başında gelen Yasak Elma dizisine bu sezon katılan Biran Damla Yılmaz, Kumru karakterini başarıyla canlandırıyor. Özellikle rol arkadaşı Eda Ece ile aralarındaki absürt komedi örnekleri sergileyen sahnelerini izleyiciler çok seviyor.

Güzel oyuncu önceki haftalarda Maske Kimsin Sen isimli yarışma programına konuk olarak katılmış, çekimler sırasında programın sunuculuğunu da yapan Tansel Öngel ile yakınlaştığı konuşulmuştu. Hatta spor salonunda birlikte görüldükleri yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Sadece arkadaş olduklarını ifade eden Biran Damla Yılmaz, bu konuda net konuşmuş ve aralarındaki ilişki hakkında şöyle konuşmuştu: “Arkadaşım, normal bir arkadaşımdı benim. Tabii ki oluyor bir kadın ile bir erkeği yan yana gördüğü zaman ‘aşk doğdu’ diye haberler çıkıyor. İlk akla gelen o olduğu için. Ama benim sadece arkadaşım, o kadar.”

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz, müzisyen Çağrı Telkıvıran ile olan aşkını ilan etti! 7

Hakkındaki aşk iddialarını her seferinde yalanlayan oyuncu, bu kez yeni sevgilisiyle kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde Aslı Bekiroğlu ile ayrıldıklarını açıklayan müzisyen Çağrı Telkıvıran, başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz ile el ele kamera karşısına geçti.

Arkadaşlarının doğum günü partine el ele katılan Biran Damla Yılmaz, Çağrı Telkıvıran çifti, ilişkileriyle ilgili gelen sorulara bir yorum yapmazken “Teşekkür ederiz” demekle yetindiler.