Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay Son Nefesime Kadar dizisindeki rolü için atış eğitimi alıyor!..

Nurgül Yeşilçay Son Nefesime Kadar dizisindeki rolü için atış eğitimi alıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle  ekranlara gelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni sezonda yine aynı kanalda yayınlanan Son Nefesime Kadar adlı diziyle hayranlarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Son Nefesime Kadar’da Nurgül Yeşilçay  ‘Mihri’ adlı bir komisere hayat veriyor. BBC yapımı olan Happy Valley uyarlaması olan dizide kızının ölümü ile sarsılan ‘Mihri’nin trajik olaylarla dolu hikayesi anlatıyor.

Polis rolünü başarıyla canlandıran Nurgül Yeşilçay rolü için atış eğitimleri alıyor. Oyuncu eğitim anlarından görüntüleri instagram hesabından da yayınladı.

Nurgül Yeşilçay Son Nefesime Kadar dizisindeki rolü için atış eğitimi alıyor!.. 8

Bir polisiye dizisi olması nedeniyle aksiyonu öne çıkartan Son Nefesime Kadar’ın hem hikayesi ilginç hem de güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi tecrübeli isimler Nurgül Yeşilçay ile birlikte güçlü performanslara imza atıyor. Nurgül Yeşilçay sosyal medyada sık sık setten fotoğraflar paylaşıyor.

Nurgül Yeşilçay Son Nefesime Kadar dizisindeki rolü için atış eğitimi alıyor!.. 9

Ünlü oyuncu Begüm Birgören dizide Nurgül Yeşilçay’ın kız kardeşi ‘Emel’e hayat veriyor. Emre Kınay ise ‘Mihri’nin  eski eşi gazeteci  ‘Ferzan’  karakteriyle ekranlara geliyor.

Dizinin genç oyuncuları İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek diziye renk katan isimler arasında.

Son Nefesime Kadar dizisinin ekran ömrünü aldığı reytingler belirleyecek. Dizi, deneyimli oyuncu kadrosuna rağmen ilk bölümüyle beklenen sonuçları alamadı. İkinci bölümü ile birlikte izleyicileri daha fazla etkilemesi ve daha iyi reytingler alarak ekranda tutunması beklentisi ise oldukça yüksek.