Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Selim Koçovalı’sı Öner Erkan Uysallar’da çok şaşırtacak!

Çukur’un Selim Koçovalı’sı Öner Erkan Uysallar’da çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyunculuğuyla dikkat çeken Öner Erkan bugüne kadar birçok dizide rol aldı. Canlandırdıkları roller arasında en çok akıllarda kalanı ise Yalan Dünya’daki Bora ve Çukur’daki Selim Koçovalı oldu. Yetenekli oyuncu bu kez bir punk’çı olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

42 yaşındaki oyuncu 2002 yılında Kuzenlerim dizisiyle ekran dünyasına adım attı. Metro Palas, Avrupa Yakası, İki Aile, Yalan Dünya, Çukur gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Başarılı oyuncu en son Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Çukur’un Selim Koçovalı’sı Öner Erkan Uysallar’da çok şaşırtacak! 7

Öner Erkan’ın yeni dizisi Uysallar da Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği Uysallar dizisi 30 Mart’ta ekrana gelecek. Öner Erkan dizide bir punk’çıyı canlandıracak.

Onur Saylak’ın rejisi ve Ay Yapım’ın yapımcılığındaki Uysallar’da, Şahsiyet dizisinde de Saylak’ın birlikte çalıştığı usta oyuncu Haluk Bilginer rol alıyor. Ayrıca, yine usta isimlerden Uğur Yücel de dizinin kadrosunda. Son derece güçlü oyuncu kadrosu olan Uysallar dizisinde Songül Öden de yer alıyor.

Uysallar’ın konusu ise şöyle: Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?

Türkiye’nin en başarılı yazarlarından Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı dizi çok çarpıcı bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Öner Erkan’ın dizide canlandıracağı Oktay Uysal karakteri de şimdiden büyük merak uyandırdı.