Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın bilmediğimiz ne özellikleri de varmış!

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın bilmediğimiz ne özellikleri de varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, şu sıralarda Yasak Elma dizisinde Kumru karakteri ile kariyer yolculuğunda başarılı adımlar atmayı sürdürüyor. Oyuncu, daha önce yer aldığı projelerle iyi bir süreç yaşadı. Oyunculuk noktasında Yasak Elma dizisinde de önemli bir gelişme kaydeden Biran Damla Yılmaz, kişisel özellikleri ile de dikkat çeken bir isim.

Alem Plus dergisinde röportajı yayınlanan oyuncu, disiplinli bir yapıya sahip. Hikayeler yazdığını ve çeşitli senaryolar üzerine çalışmakta olduğunu söyleyen oyuncu, yakında bu konuda dikkat çeker ise şaşırmamak lazım.

Sosyal medyada kendisini çok fazla anlatmadığından bahseden, biraz gizli kalmaya çalıştığını anlatan Biran Damla Yılmaz, kendisiyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Ben aslında çok da alışkanlıklarımı, kendimi çok fazla sosyal medyada gösteren birisi değilim. Zaten, oyunculuk yapıyorum. Sürekli farklı karakterlere giriyorum. Ama kendimi gizli tutuyordum.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın bilmediğimiz ne özellikleri de varmış! 7

Mesela resim yaptığımı, onunla ilgili belirli çalışmaların altına girdiğimi kimse bilmiyordu. Daha yeni bununla ilgili aktifleşmeye başladım. Herkes çok zayıf sanıyor ama yemek yemeyi çok seviyorum. Yemek yapmayı çok seviyorum, aşçılık eğitimi aldım. Şu anda çok güzel bir atım var, onunla ilgileniyorum.”

Evde kalmayı seven, hayvansever kişiliği ile tanınan Biran Damla Yılmaz’ın onları çocukları olarak tanımlıyor.

Oyuncu, “Çoğunlukla çocuklarımla vakit geçiriyorum, çoğunlukla doğada oluyorum. Çoğunlukla resim yapıyorum, kendimle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Kendime de hobi üretiyorum, bol bol resim yapıyorum” ifadesini kullandı.

Çok sakin birisi olmadığını ama kendisini sakinleştirmeyi iyi bildiğini anlatan genç oyuncu, gelecek hakkında ise 10 yıl sonra güzel bir çiftlik evine sahip olmayı hedefliyor.