Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisi için Kraliçe dizisi ‘şanssızlık’ olarak kariyerlerine yazıldı!

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisi için Kraliçe dizisi ‘şanssızlık’ olarak kariyerlerine yazıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ismini dizi hayranları romantik komedi projelerinden biliyor ve şimdiye kadar da çok başarılı rollerde yer aldı. Oyuncu, etkili dizilerde iyi bir performans ortaya koymasının yanı sıra, milyonlarca izleyiciyi de ekrana çekme başarısı sergiledi.

Gökhan Alkan’ın kariyerine bakıldığı zaman da az sayıda iş ile ama güçlü projelerle yol aldığını ve başarıyı da süreklilik haline getirdiğini görebilirsiniz. En son Kalp Yarası dizisinde yer alan oyuncu, uzun süre doğru projeyi de beklemesi ile de her projeye adını yazdırmak istemeyen bir duruş sergiliyor.

Her ikisi de şimdiye kadar yer aldıkları projelerle çok başarılı adımlar atan Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisi için, Kraliçe dizisi ise şimdiye kadarki görüntülerini bozan bir noktaya geldi. Dizinin bu düşük reytinglerle ne kadar devam edeceği bilinmese bile, en fazla Mayıs sonuna kadar ekranda kalabileceğini izleyiciler de tahmin ediyordur.

Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan diziye izleyicilerin ilgisi yeterince oluşmadı. Ortalamanın çok altında reytingler elde edilmesinin yanı sıra, iki oyuncunun hayranlarının da sosyal medya desteği konusunda çok da bonkör olmadığını görmekteyiz.

Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlanan ve bir dram hikayesi olarak öne çıkan Kraliçe dizisi, Kanal D’nin 2023 yılında en güvendiği yapımlardan birisiydi. Ancak dizinin beşinci bölümü geride kalmasına rağmen, reytinglerin düzelmediği, hatta daha da düşmekte olduğu anlaşılıyor.

Tüm kişiler kategorisinde günü 11. olarak bitiren Kraliçe dizisi, 19 Nisan akşamı AB grubunda 19. olabildi. ABC1’de ise dizinin 14. sırada yer bulabildiğini görmekteyiz.

Ne Burcu Özberk ne de Gökhan Alkan bu sonuçları eminiz projeyi kabul ettikleri zaman tahmin etmemişlerdir.

İki başarılı oyuncu için Kraliçe dizisinin izleyiciden yeterince ilgi görmemesi, sosyal medyada öne çıkmakta zorlanması gibi bir durumla karşı karşıyayız.

19 Nisan günü sosyal medyada Adım Farah ve Çöp Adam dizileri 100 binin üzerinde ileti ile muazzam bir başarı sergilerken, Kraliçe dizisinin 12 bine yakın ileti ile çok gerilerde kalması da dikkat çeken bir detay oldu.

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisi için Kraliçe dizisi 'şanssızlık' olarak kariyerlerine yazıldı! 7