Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Lila’sı Buçe Buse Kahraman’a yeni dizide yeni rol!

Yasak Elma’nın Lila’sı Buçe Buse Kahraman’a yeni dizide yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında Çarpışma isimli televizyon dizisindeki Meltem karakteri ile setlere adım atan Buçe Buse Kahraman kısa sürede büyük bir yolu aştı… 2019 yılında Yasak Elma dizisindeki Lila karakteri ile çok beğenilen oyuncu, bu yapım sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Lila Argun olarak akıllara yazılan Buçe Buse Kahraman, Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde de rol alarak, tarihi bir yapım deneyimini de kazandı. Bu dizide Livya karakteriyle bulunan oyuncu son olarak da atv’de yaz döneminde ekrana gelen Baş Belası dizisinde izleyicilerle buluştu.

Üst üste 4 önemli dizide rol alarak kendisine verilen fırsatları iyi değerlendiren Buçe Buse Kahraman, ayrıca 2017 yılında Kötü Çocuk isimli sinema filminde Neşe karakteri ile farklı bir deneyim daha yaşadı.

Oyuncu şimdi ise yeni dizisi için büyük heyecan yaşıyor. Netflix için bir süredir çekimleri yapılan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizinin kadrosuna genç oyuncunun da katıldığı ortaya çıktı.

Yasak Elma'nın Lila'sı Buçe Buse Kahraman'a yeni dizide yeni rol! 7

Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin çekimleri Kapadokya’da yapıldı. Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı Biran Tunca’nın da kadrosunda bulunduğu dizinin Antakya’daki son çekimleri ise devam ediyor.

Buçe Buse Kahraman, 8 bölüm süren dizinin ekibinde yer alarak, dijital bir dizi deneyimini de yaşamış oldu.

Konuk oyuncu olarak dizide yer alan genç oyuncu, üst üste etkili dizilerde rol alarak geniş bir hayran kitlesi de elde etmeyi başardı.