Ana sayfa Dizi Haberleri Destan tatil sonrası ekranlara döndü ama bıraktığı reyting puanlarını yerinde bulamadı!

Destan tatil sonrası ekranlara döndü ama bıraktığı reyting puanlarını yerinde bulamadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık iki ay önce büyük bir iddiayla gelen ve daha ilk bölümüyle beklentileri fazlasıyla karşılayan Destan dizisi bugüne kadar hep reytinglerde birincilikle gidiyordu. Ancak Survivor’ın gelmesiyle Destan biriniciliği kaptırdı.

Özellikle Ebru Şahin’in performansıyla dikkatleri çeken dizi kostüm ve dekoruyla da izleyiciyi büyülü bir dünyaya götürüyor. İlk kez bir kadın karakterin, erkeklerin de önüne geçerek bu kadar cesur ve savaşçı bir şekilde anlatıldığı Destan dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi.

Bozdağ Film tarafından ATV için çekilen dizi yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmıyordu. Dizi yılbaşı tatiliyle birlikte yaklaşık üç hafta tatil yapmıştı. Tatil dönüşü ilk bölüm dün akşam ekrana geldi.

Destan tatil sonrası ekranlara döndü ama bıraktığı reyting puanlarını yerinde bulamadı! 7

Ancak Destan, reytinglerdeki puanını bıraktığı yerde bulamadı. Zira bu süreçte Survivor başladı ve deyim yerindeyse reytingleri alt üst etti. Destan, dün akşam yayınlanan bölümüyle yine ortalamanın üstünde puan aldı ancak birinciliği Survivor’a kaptırdı.

Destan’ın bundan sonra Survivor gibi güçlü bir rakibi geçmesi bir hayli zor olacak. Dolayısıyla Destan ekibini şimdi yeni bir mücadele bekliyor. İzleyiciler bu düşüşün dizinin verdiği aradan kaynaklandığını, önümüzdeki hafta Destan’ın yine birinci olacağını savundu.

Destan dizisi internette ise izlenme rekorları kırıyor. Dizinin yaklaşık bir ay önce YouTube’da paylaşılan birinci bölümünün izlenme rakamı 10 milyonu geçti bile. Bu da dizi için büyük bir başarı oldu.