Ana sayfa Sosyal Medya Buçe Buse Kahraman’ın geçen yıl başına bela olan sosyal medya şimdi de Yağmur Yüksel’i zorluyor!

Buçe Buse Kahraman’ın geçen yıl başına bela olan sosyal medya şimdi de Yağmur Yüksel’i zorluyor!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını isimli çok sevilen dizide Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, geçen yıl projenin ilk sezonunda çok etkili bir noktadaydı. Hikayede Pelin karakteri ile Seyran arasında yaşanan çekişme anlamsız bir şekilde izleyiciler tarafından sosyal medyada oyuncuya hakaretlere varan bir noktaya taşınmıştı.

Birçok dizi hayranı gerçek hayat ile hikaye arasındaki bağlantıyı kopartarak, genç oyuncu Buçe Buse Kahraman’a yönelik olarak çok ağır hakaretlerde bulunarak sosyal medyada gündem oluşturmuştu. Uzun süre bu duruma sessiz kalan Buçe Buse Kahraman ise daha sonra yapılan hakaretlere karşı açıklamalar yapmış ve avukatı aracılığıyla da suç duyurularında bulunmuş ve konuyu mahkemeye taşımıştı.

Buçe Buse Kahraman'ın geçen yıl başına bela olan sosyal medya şimdi de Yağmur Yüksel'i zorluyor! 8

Şu dönemde benzer bir durumu Kan Çiçekleri dizisinde kadın başrol olarak yer alan Yağmur Yüksel’in de yaşamakta olduğunu söylemek gerekiyor. Dizide Dilan karakteri ile son dönemde bir hayli dikkat çeken Yağmur Yüksel de sosyal medyadan çok ağır sözler ve hakaretler ile gündeme getirilmiş durumda.

Yağmur Yüksel yapılan bu hakaretlere sessiz kalmayarak aynı genç meslektaşı Buçe Buse Kahraman gibi adalete sığındı.

Avukatı aracılığı ile hakaret içerikli paylaşımları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunan Yağmur Yüksel, çirkin sözler ve ağır küfürlerle dolu paylaşımlarda bulunanları adalet önüne çıkartmakta kararlı görünüyor.

Buçe Buse Kahraman'ın geçen yıl başına bela olan sosyal medya şimdi de Yağmur Yüksel'i zorluyor! 9

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da şu mesajı vererek kendisi hakkında yapılan bu hareket dolu paylaşımları yargıya taşıyacağını ifade etti:

“Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit şekilde hakaret olarak nitelendirilmeyecek söylem ve sözlere hayretle üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim.

Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatın Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı tüm bu yapılanların Türk yargıması nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım….”