Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın ‘Zehra’sı Şafak Pekdemir’in yasak aşkı gündeme bomba gibi düştü!..

Yasak Elma’nın ‘Zehra’sı Şafak Pekdemir’in yasak aşkı gündeme bomba gibi düştü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Zehra’ karakterine hayat veren ve geçtiğimiz sezon diziden ayrılan ünlü oyuncu Şafak Pekdemir şu sıralar aşk hayatıyla gündemde.

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre, Şafak Pekdemir ‘Yasak Elma’ dizisinin yönetmeniyle sarmaş dolaş görüntülendi. Çekilen görüntülerin ardından ünlü oyuncu Şafak Pekdemir’in sevgilisi ve dizinin yönetmeni Oğulcan Eren Akay, muhabirlere saldırdı. Samimi pozlar sonrasında gece olaylı bitti.

Yasak Elma’nın ‘Zehra’sı Şafak Pekdemir’in yasak aşkı gündeme bomba gibi düştü!.. 7

Basına yansıyan haberlere göre; Cihangir’de sevgilisiyle birlikte bir mekanda oturan ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, gazeteciler tarafından sarmaş dolaş görüntülendi.  Yasak Elma’ dizisinde yönetmen olduğu belirlenen Oğulcan Eren Akay’ın Şafak Pekdemir’le samimi pozları geceye damga vururken gece sonu da inanılmaz bir olay yaşandı. Alkolün dozunu kaçıran Akay, kendisini görüntüleyen muhabirlere sinkaflı sözler kullandı. Hızını alamayan Akay daha sonra gazetecilere saldırdı. Yönetmen, bir muhabire de kafa attı.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Akay’ı sakinleştiremedi. Pekdemir, gazetecilere, “Lütfen bu olayı büyütmeyin. Haklısınız, görüntüleri kullanın. ‘Kullanmayın’ demiyorum ama beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz. 10 yıldır beni burada bir olayın içinde gördünüz mü bu akşam hariç? Ben bunu mu hak ediyorum?” ifadelerini kullandı. Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından birisi olan ‘Yalancılar ve Mumları’ dizisinin kadrosunda yer alan Şafak Pekdemir avukat Burak Mengü ile olan evliliğini 2018 yılında noktalamıştı.