Ana sayfa Sosyal Medya Megastar Tarkan kızı Liya için tütü giydi, sosyal medya yıkıldı!..

Megastar Tarkan kızı Liya için tütü giydi, sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında Pınar Dilek ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Tarkan, hayranlarını şaşırtmıştı.  Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık 7 yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

Hayranı Pınar Dilek ile evlenen ünlü sanatçı Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve keyifli anlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Tarkan’ın son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Megastar Tarkan kızı Liya için tütü giydi, sosyal medya yıkıldı!.. 7

Kızı ile oyun oynayan Tarkan, Liya için tütü giydi. O anları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan 48 yaşındaki şarkıcı gönderisine, “Rolling Stones tişörtü giyip cool baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte! İyi hafta sonları dilerim… Özledim sizleri canlarım” yazdı.

Instagram’da 4.9 milyon takipçisi bulunan Megastarın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Esprili paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gören Tarkan’ın fotoğrafına; Kenan Doğulu, ‘Süpersin’ yorumunu yaptı.

Tarkan’ın paylaşımına Ceylan Ertem , Burcu Kara ve Nilgün Belgün’ün de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaptı. Boş zamanlarını kızıyla oyun oynayarak geçirmekten büyük keyif alan Tarkan bu anlarını sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşıyor.