Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’ya katılan Nilperi Şahinkaya, bir başka dizinin tanıtımını yaptı

Yasak Elma’ya katılan Nilperi Şahinkaya, bir başka dizinin tanıtımını yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, bilindiği üzere bu sezon ilk olarak Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde yer almıştı. Oyuncu, şimdilerde ise Yasak Elma isimli Fox TV dizisine katıldı. Yasak Elma’da Cansu Yıldırım olarak izleyeceğimiz oyuncu, yeni rolünde heyecanla bekleniyor.

Nilperi Şahinkaya’nın bir başka dizisi ise BluTV’de yayınlanmakta olan ve şimdiye kadar da 4 sezonu başarılı şekilde devam eden Aynen Aynen. Kerem Bürsin ile başrolde buluşan Şahinkaya, 5. sezon çekimlerine de başladıklarını ve iyi gittiğini söyledi.

Blu TV’nin bir başka dizisi Bonkis’in tanıtımı için youtube sohbetine katılan Şahinkaya, dizinin senaristi ve oyuncusu Deniz Tezuysal ile eğlenceli bir format için bir araya geldi. Tezuysal’ın hikayesini yazdığı Bonkis dizisi 22 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak. Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Sergen Deveci, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Lale Mansur ve Cem Emüler bu yapımda rol alan isimler olarak dikkat çekiyor.

Mizansen yapan Nilperi Şahinkaya, Bonkis’in başrol teklifinin yapıldığını sanırken, Deniz Tezuysal, kendisinin başrol olduğunu söyleyerek gülümsetti.

Nilperi Şahinkaya ise mizansen olarak üzülmüş gibi yaparken, herkesin merak ettiği Bonkis’in anlamının ne olduğunu sordu.

Tezuysal, “Sabah kalkınca gidip bir büfeden simit, kaşarlı tost yiyen insan değil de avakado ile kahvaltı eden” diyerek bu soruya yanıt verdi.

Nilperi Şahinkaya ile Deniz Tezuysal arasında BluTV’nin yüzü olma konusunda da bir rekabet yaşandı. Tabii ki bunların hepsi tanıtım için yapılan bir canlandırmaydı…

Eğlenceli dizi tanıtımını videoda bulabilirsiniz.