Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin perde arkasında, sette yaşanan gerçekler ortaya çıktı!

Mucize Doktor dizisinin perde arkasında, sette yaşanan gerçekler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, başarılı performansı ve güçlü oyunculuklarla devam ediyor. İyi reytingler almaya devam eden dizinin her hafta merakla bekleyen milyonlarca hayranı var.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterinde harikalar yarattığı dizide; Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen ve Reha Özcan gibi önemli isimler başrolde yer alıyor… Dizinin 44 bölümü geride kaldı, yarın akşam 45. yeni bölüm ekrana gelecek. Peki çekimlerde nasıl bir ortam var?

Zaman zaman Mucize Doktor dizisinin kamera arkası görüntüleri youtube ortamında paylaşılıyor. Bu sefer de 38. bölümün çekimleri sırasında çekilen görüntüler yayınlandı.

Oyuncuların sahneler önce yaptığı hazırlıklar, çekimler sırasındaki eğlenceli anlar ve ekibin yoğun çabasını da kamera arkasında görebilirsiniz.

Ünlü isimlerin çekimler sırasında neler yaptıkları ve eğlenceli anları da ekranlara yansıdı. 38. bölümde Seda Bakan da Ferda karakteri ile yapımda yerini almıştı. Bilindiği üzere Bakan dizide sadece 15 bölüm kaldı ve 43. bölümden sonra de veda mesajı yayınladı.

İşte Mucize Doktor dizisinin ilgi çeken 38.bölümden kamera arkası görüntüler: