Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya sanki bomba düştü! Halit gidince ortalık karıştı! Berk Oktay, yeni kurtarıcı oldu!

Yasak Elma’ya sanki bomba düştü! Halit gidince ortalık karıştı! Berk Oktay, yeni kurtarıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın 85 bölümü geride kaldı. Geçtiğimiz hafta dizide adeta büyük bir kıyım yaşandı. Tam 5 karaktere veda ettik. Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buçe Buse Yıldırım diziden ayrılan isimler oldular.

5 farklı karakter diziye veda etti ama 23 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 86.yeni bölümde 3 yeni karakteri tanıma fırsatınız olacak. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan dizinin ekibine katıldı. 86. bölümde Yasak Elma büyük bir değişim geçirmiş olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yasak Elma'ya sanki bomba düştü! Halit gidince ortalık karıştı! Berk Oktay, yeni kurtarıcı oldu! 10

Dizide Argun Holding’in yeni ortağı olan Hasan Ali Kuyucu karakterinde Erdal Özyağcılar ustalığını sergileyecek.

Hasan Ali’nin oğlu ise Çağatay, yani Berk Oktay’ın canlandıracağı yeni karakter… Yıldız için bir kurtarıcı mı olacak, yoksa sorunlarını mı büyütecek?

Yasak Elma'ya sanki bomba düştü! Halit gidince ortalık karıştı! Berk Oktay, yeni kurtarıcı oldu! 11

Savaşçı dizisindeki Kağan Bozok ise aynı ekranda bu sefer Yasak Elma dizisinde Çağatay olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Berk Oktay’ın oyunculuk performansı merakla bekleniyor.

1 Ekim 2019 tarihinde vefat eden, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan da dizinin ekibe dahil oldu ve 86. bölümden itibaren izleyicilerle buluşacak.

Yasak Elma'ya sanki bomba düştü! Halit gidince ortalık karıştı! Berk Oktay, yeni kurtarıcı oldu! 12

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar.

Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur.

Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.