Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen kedi kız oldu, Mine Tugay sevdiğini fona koydu, Hande Doğandemir derine daldı…

Yasemin Allen kedi kız oldu, Mine Tugay sevdiğini fona koydu, Hande Doğandemir derine daldı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç sevilen ve başarılı kadın oyuncu, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çektiler. Rol aldıkları yapımlarda izleyenlerin hayranlıkla takip ettiği isimler, sosyal medyada da aynı ilgiyle takip ediliyor. Mine Tugay, Yasemin Allen ve Hande Doğandemir’in son pozlarına bakalım…

Son olarak ekranlara Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi ile gelmişti Mine Tugay. Ünlü oyuncu, başarılı performansıyla bu kez ‘kötü kadın Şeniz’ rolüyle de izleyenlerin beğenisini kazandı. Şu sıralar bir başka yapımda yer almayan oyuncunun selfie yaparken aslında arkadaki atı işaret ettiği anlaşılıyor.

Oyuncu, bu fotoğrafını kalp emojisi ile yayınlarken, kafasındaki şapkada da bir köpek resmi vardı. Hayvanları çok seven oyuncunun bu fotoğrafı pek çok hayranından beğeni alıyor.

????

Yasemin Allen kedi kız oldu, Mine Tugay sevdiğini fona koydu, Hande Doğandemir derine daldı... 9

Hande Doğandemir ise İngilizce olarak ‘Biz Olduğumuz Kişiyiz’ notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun muhtemelen bir moda çekiminden alınan bu pozuna takipçileri de güzelliğine övgü yaparak katkıda bulunuyorlar. Doğandemir son olarak ekranlara Kırmızı Oda dizisiyle geliyor.

wearewhoweare

Yasemin Allen kedi kız oldu, Mine Tugay sevdiğini fona koydu, Hande Doğandemir derine daldı... 10

Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde oynayan Yasemin Allen, zaman zaman moda çekimlerinde ilginç kıyafetleri ve makyajlarıyla gündeme geliyor. Yine cesur bir tasarımın içine girmiş oyuncu. Bir kedi kadın imajıyla yer aldığı fotoğrafta, çalışmayı yapan kişilere de teşekkür ederek etiketliyor.

Cat o’ nine tails. ????
Part of our portrait series with the ever talented @markarrigophotography
MUA @mariacomparettomua
Styling and wardrobe my own.
Earcuff by @fangophilia

Yasemin Allen kedi kız oldu, Mine Tugay sevdiğini fona koydu, Hande Doğandemir derine daldı... 11