Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir sosyal medyadan isyan etti: Elleriniz kırılsın!

Demet Özdemir sosyal medyadan isyan etti: Elleriniz kırılsın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Oyuncu, son yıllarda gittikçe artan kadına şiddet konusuyla ilgili zaman zaman paylaşımlar yapmakta ve tepkisini koymakta.

Son olarak da kocası tarafından işkenceye maruz kaldığı ve koruma talep ettiği öğrenilen bir kadınla ilgili videoyu paylaştı. Demet Özdemir, yaptığı paylaşıma “Bir tane daha durun artık! Elleriniz kırılsın” notunu düştü. Oyuncunun duyarlı davranışıyla dikkat çeken olayla ilgili video ise dinleyenleri sarsacak cinsten .

Demet Özdemir, ‘toplumsal cinsiyet eşitliği’ hesabından yayınlanan 1,5 yıllık evli ve 7 aylık çocuğu olan Buse isimli bir kadının eşi tarafından şiddete uğradığı iddiasıyla yaşadıklarını anlattığı videoyu paylaştı. İşkenceye maruz kaldığını iddia eden kadının  yüzünde ve boynundaki izler dikkat çekerken eşinin bebeğinin 12. kattan aşağı sallandırdığı sözleri dehşete düşürdü.

Eşinin ailesinin güçlü bir aile olduğu için şehir değiştirip kendi ailesinin yanına giden kadının can güvenliği olmadığı için koruma istemesiyle ilgili bir paylaşımdı bu. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımı Demet Özdemir de kendi hesabında yayınlayarak dikkatleri çekmek istedi.

Genç oyuncunun duyarlı davranışı takdir görürken, düştüğü notla da tepkisini sert bir şekilde dile getirdiği görülüyor…

İşte o paylaşım:

Demet Özdemir sosyal medyadan isyan etti: Elleriniz kırılsın! 8

Demet Özdemir sosyal medyadan isyan etti: Elleriniz kırılsın! 9