Ana sayfa Dizi Haberleri Kim ne derse desin, Hande Erçel’in hiç değişmeyecek aşkı belli!

Kim ne derse desin, Hande Erçel’in hiç değişmeyecek aşkı belli!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile magazin gazetelerinde bol bol yer almıştı Hande Erçel. Şimdilerde Fox TV’deki dizisi Sen Çal Kapımı ile gündemde ve dizide birlikte oynadığı Kerem Bürsin ile ilişkilerinin altında da sürekli bir aşk aranmakta.

Her iki oyuncu da yalnız ve dizide de aşk sahneleri yoğun olunca, yakıştırılmaları da bir bakıma normal ama yine de kendileri bu haberleri yalanlarken, sette çekilen videolarıyla da iyi arkadaş olduklarını dosta düşmana duyuruyorlar zaten. İkilinin hayranları birbirlerine yakıştırsalar da aralarında bir şey olmadığı en azından ikisi tarafından da reddediliyor, hatta bu sorulara yanıt bile verilmiyor.

İşin bu kısmı bir yana, dizideki partnerlikleri, ekran uyumları izleyenler tarafından çok beğenilmekte. Böylece dizi de gündemden düşmediği gibi reytinglerde de başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin de sosyal medyanın göz bebeği olmaya devam ediyorlar.

Erçel, sık sık set dışından da paylaşımlar yapıyor. Özellikle bir aşkı var ki herkesin malumu. Ablası Gamze Erçel’in kızı Aylin Mavi. Bilindiği gibi Erçel kardeşler, geçtiğimiz yıl anneleri Aylin Erçel’in kaybetmişlerdi. Gamze Erçel’in evlenip kızı Mavi’yi dünyaya getirmesiyle, aile buruk da olsa büyük sevinç yaşıyor.

Kim ne derse desin, Hande Erçel'in hiç değişmeyecek aşkı belli! 10

Hande Erçel, her fırsatta yeğenine koştuğunu sosyal medya paylaşımlarıyla göstermekte ama Hande Erçel’in vazgeçemediği bir başka aşkı da sevimli köpekleri.

Erçel, geçtiğimiz gün ablasının evinin bahçesinde sevimli dostlarıyla şakalaştığı anları paylaşmıştı. Son olarak aracıyla sahiplendiği bir başka sevimli köpeğini de paylaştı. ‘Arabadan nefret ediyor’ notunu da düştü oyuncu.

Hande Erçel’in köpeğiyle bahçede çocuklar gibi oynadığı anları da aşağıda görebilirsiniz. Özel hayatında kiminle olursa olsun, hayatta vazgeçemediği aşkları ortada…

Kim ne derse desin, Hande Erçel'in hiç değişmeyecek aşkı belli! 11

Kim ne derse desin, Hande Erçel'in hiç değişmeyecek aşkı belli! 12

Kim ne derse desin, Hande Erçel'in hiç değişmeyecek aşkı belli! 13