Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen ve Kubilay Aka’yı buluşturan yeni dizi 9 Oğuz yakında Fox TV’de!

Yasemin Allen ve Kubilay Aka’yı buluşturan yeni dizi 9 Oğuz yakında Fox TV’de!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin yeni dizisi 9 Oğuz’un setinden yapılan paylaşımlar merakı artırdı.  Kubilay Aka ve Yasemin Allen’ı bir araya getiren dizinin çekimleri Eskişehir’de başladı.

İkilinin ekran uyumu merak konusu olurken, dizinin instagram hesabından yapılan paylaşımlar heyecanı artırdı. Asker dizisi olarak ön plana çıkan 9 Oğuz’da Kubilay Aka, lakabı “Karanlık” olan yüzbaşıyı canlandıracak. Yasemin Allen ise ‘Tomris Albay’ olarak izleyici karşısına çıkacak.

Usta oyuncu Tuncer Salman da dizinin kötü adamını oynayacak. Ayrıca, Dağhan Külegeç,  Deniz Işın, Serhan Onat ve Hakan Boyav gibi isimler de 9 Oğuz isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda rol alıyor.

Yasemin Allen ve Kubilay Aka'yı buluşturan yeni dizi 9 Oğuz yakında Fox TV'de! 9

Fox TV’nin uzun süre milyonları ekrana taşıyan Savaşçı dizisinin bir benzeri için adımlar atması sonucunda ortaya çıkan 9 Oğuz’da, Savaşçı dizisinin senaristi Süleyman Çobanoğlu tarafından kaleme alınıyor.

Savaşçı gibi 9 Oğuz’ın çekimleri de Eskişehir’de yapılıyor. Dizinin setinden yapılan paylaşımlar, görsel zenginliğiyle dikkat çekerken aynı zamanda da oyuncuların çekimler için yoğun bir eğitimden geçtiği görülüyor.

Yasemin Allen ve Kubilay Aka'yı buluşturan yeni dizi 9 Oğuz yakında Fox TV'de! 10

Savaşçı dizisinin muhteşem etkisi yaratılabilir ise 9 Oğuz dizisinin de Fox TV için geniş bir izleyici kitlesini ekranına çekme imkanı ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

Yasemin Allen ve Kubilay Aka'yı buluşturan yeni dizi 9 Oğuz yakında Fox TV'de! 11