Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasmin Erbil, Sihirli Annem dizisi ortaya çıkınca bu işe bayıldı!

Yasmin Erbil, Sihirli Annem dizisi ortaya çıkınca bu işe bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil’in evliliğinden olan Yasmin Erbil, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok dikkat çeken birisi. Magazin gündeminden düşmeyen Yasmin Erbil, oyunculuk da yaptı. Uykusuzlar Kulübü isimli dizide yer alan Yasmin, ayrıca Dünyanın En Güzel Kokusu 2 ve Mutluluk Zamanı isimli filmlerde de boy göstermişti.

Şimdilerde ise Yasmin Erbil’i Sihiril Annem dizisi heyecanı sardı. Çocukluk – ergenlik döneminde izlediği ve arasında bağı olduğu dizinin yeni çekilecek bölümlerinde Yasmin Erbil’in annesi Nergis Kumsabar da rol alacak.

Kumbasar, magazin kameralarına konuştu ve dizi hakkında bazı detaylar verdi. 2021 yılı 1 Ocak günü Exxen isimli Acun Ilıcalı’nın dijital platformunun yayına başlaması ve birçok proje gibi Sihirli Annem dizisinin yeni bölümlerinin de burada yer alması bekleniyor.

Nergis Kumbasar, “Dizi başlayacak. Ona hazırlanıyoruz. Kostüm provasına geldik. Okuma provasını yaptık, inşallah yakında çekimler başlayacak” diye konuştu. Heyecanlı olduğunu belirten Kumsabar, kızı Yasmin Erbil’in de heyecanını ifade etti.

Kumsabar, “Yasmin’in küçücük olduğu dönem, şimdi genç kız oldu yine de bekliyor. Yasmin bayıldı. Orada rol almam, onların başka bir bağı var, o kuşağın. Yani şimdi 23-24 yaşlarda olan gençlerin ayrı bir bağı var o diziyle” diye konuştu.

Dizinin eski versiyonunda rol alan isimlerin yeni kadroya tepki gösterdiği ile ilgili yorumlar üzerine Nergis Kumbasar, dünyada da böyle yeniliklerle yapımların devam ettiğini hatırlattı ve şöyle konuştu:

“Sanmıyorum öyle bir tepki gösterdiklerini. Dünyada da bu tip yenileniyor. Belki haberleri olmadı önce, belki bazıları daha sonradan öğrendiler. Oyunculuk profesyonelliktir. Öyle şeyler olmadığını biliyorlar. Bu işin fıtratında var böyle şeyler. Yenilenebiliyor projeler. Onlar da bunu biliyorlar. O biraz abartılmıştır.”