Ana sayfa Sosyal Medya Yasmin Erbil, ‘Yasak Elma’nın setine çabuk ısındı!

Yasmin Erbil, ‘Yasak Elma’nın setine çabuk ısındı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin iddialı yapımı ‘Yasak Elma’ beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sürükleyici konusuyla milyonlarca izleyiciyi ekrana bağlayan dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
Yeni sezonda diziye katılan isimler arasında, ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil’de var. ‘Yasak Elma’,  Yasmin Erbil’in ilk dizi tecrübesi olacak.

Yasmin Erbil, 'Yasak Elma'nın setine çabuk ısındı! 8
Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Yasmin Erbil daha önce, ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ ve ‘Mutluluk Zamanı’ isimli sinema filmlerinde küçük rollerde yer aldı. Dizi setleri Erbil için aynı zamanda sınav niteliği taşıyor. Instagram hesabında’ Yasak Elma’nın setinden kareler paylaşan genç oyuncu sete çabuk ısınmış görünüyor. Yasmin Erbil’in özellikle, dizide ‘Yıldız’ karakterini canlandıran Eda Ece ile arasındaki samimiyet gözlerden kaçmıyor. Erbil, Eda Ece ile setten fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı retweet eden Eda Ece ise Yasmin Erbil’in ablası Sezin Erbil’i etiketleyerek ‘Bana emanet’ yazdı.

Yasmin Erbil, 'Yasak Elma'nın setine çabuk ısındı! 9
Babası ve annesinin mesleğini sürdürmekte kararlı olan ve bugüne kadar sadece sinemada izlediğimiz Yasmin Erbil için ‘Yasak Elma gibi çok konuşulan bir dizide yer alacak olması oyunculuk kariyeri açısında adeta bir piyango gibi görülüyor.