Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizileri dökülüyor, Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı parlıyor!

Yaz dizileri dökülüyor, Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam ediyor. Romantik komedi yapımı hikayesi ile izleyicileri o kadar çok etkiledi ki, yaz aylarının en iyi projesi olması da şaşırtıcı olmadı.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin her bölümünü hayranları heyecanla bekliyor. Yaz aylarında en düşük izleyicinin olduğu bir dönemde bile ortalamanın üzerinde reytingler alabilen Aşk Mantık İntikam, şimdiye kadar yayınlanan ilk 8 bölümü ile çok beğeni topladı.

Dizide Esra ile Ozan sahnelerindeki kıskançlık teması da izleyicileri bir hayli mutlu ediyor. Sosyal medyada sıklıkla gündem olan Aşk Mantık İntikam dizisi için hayranlar çok olumlu yorumlar yapıyor. Dizinin hiç bitmesini istemediğini belirtenler, ayrıca hikayenin gidişatından da çok memnun olduklarını ifade ediyor.

Yaz dizileri dökülüyor, Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı parlıyor! 7

Aşk Mantık İntikam’ın 13 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan 9. yeni bölümünü de merakla bekleyen dizi hayranları, binlerce tweet paylaşınca bugün twitter’da gündemin ilk sıraya yükseldi.

Dizinin sahnelerinden bazı bölümleri ve fotoğrafları yayınlayan dizi hayranları, birçok esprili mesaj paylaştı. Aşk Mantık İntikam hayranları, Burcu Özberk ile İlhan Şen uyumunun da çok başarılı olduğunu düşünüyor.

Dizinin 9. yeni bölümünden fragman paylaşıldı ve sonrasında yine binlerce tweet ile izleyiciler diziyi gündemde tutmaya devam etti. Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra ve Ozan sahneleri yeni bölümde de dizi hayranlarını bir hayli etkileyeceğe benziyor.