Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’un eski aşkı Zeynep Koçak’ın yeni halini gören gözlerine inanamıyor!

Oğuzhan Koç’un eski aşkı Zeynep Koçak’ın yeni halini gören gözlerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok Güzel Hareketler ile ünlenen Zeynep Koçak’ın bu halini unutun, bambaşka birisine dönüşmüş! Ünlü oyuncu Zeynep Koçak, Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projede ün kazanan ve sonrasında da farklı projelerle sektörde yer alan bir isim. Aynı projede yer alan Oğuzhan Koç ile bir dönem aşk yaşayan Zeynep Koçak’ın yeni halini görenler şaşırıyor.

Zeynep Koçak öyle bir değişim geçirmiş ki, eski günlerden eser kalmamış. Saçlarını siyaha boyatan ve kıvırcık haliyle de bir hayli dikkat çeken Zeynep Koçak, bir alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülendi. Yeni imajı ile herkesi şaşırtan ünlü oyuncu, yeni bir projesi olduğunu da açıkladı.

Oğuzhan Koç'ın eski aşkı Zeynep Koçak'ın yeni halini gören gözlerine inanamıyor! 9

Zeynep Koçak, annesi ile alışveriş merkezinde buluştuklarını belirtirken, neler yaptığı konusunda da şöyle konuştu: “Bir tane yazdığım işi çekmeye başlayacağız. Bir tane dijital platformda. Kendi yazdığım, oyunculuk yapmayacağım. Yazıyorum, çiziyorum öyle.”

Zeynep Koçak, oyunculuk yapmak istemiyor ama kamera arkasında senarist olarak projelerde yer almaya devam edecek. Çok Güzel Hareketler Bunlar deneyiminden bu yana hikaye yazmaya devam eden oyuncu, en son 2016 yılında Küçük Esnaf isimli sinema filminde yer almıştı. Son 5 yıldır pek de ortalarda görünmeyen Zeynep Koçak’ın değişimi hayranlarını bir hayli şaşırtacaktır. Tiyatroya başlamak için pandeminin bitmesini bekleyen oyuncu, saçlarını da kolay ve rahat olduğu için bu şekilde yaptığını ifade etti.

Tiktok videoları ile dalga geçtiği youtube programları ile de hatırlanan oyuncu, yeniden youtube programları yapmaya da devam edebileceğini belirtti.