Ana sayfa Sosyal Medya Yaz döneminin favori dizi çifti İlayda Alişan ile Burak Yörük olur!

Yaz döneminin favori dizi çifti İlayda Alişan ile Burak Yörük olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayları için hazırlıkları yapan televizyon kanalları, genellikle romantik komedi projelerini tercih ediyor. Bir Yaz Dizisi isimli Kanal D’nin yeni projesinin de yine romantik komedi hikayesi olması yönünde bir beklenti var…

Kanal D’nin kendi iç bünyesinden çıkardığı Bir Yaz Dizisi isimli projede başroller belli oldu. Dizi hayranlarının şimdiden ilgisini çekin İlayda Alişan ile Burak Yörük, seçimi bir hayli dikkat çekici…

Her ikisi de son dönemin öne çıkan genç isimlerini bir araya getirmek, Kanal D adına yeni bir sinerji ve sosyal medya desteğini da arkasına almak anlamı taşıyor. Bir Yaz Dizisi için hazırlıkları sürerken, yönetmen olarak da Serdar Gözelekli ekibin başında bulunacak.

İlayda Alişan, Çukur dizisindeki Akşın performansı ile çok konuşulan bir isim oldu. 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, geçen sezon Masumiyet ve bu sezon da Kırmızı Oda isimli projelerde yeteneklerini sergiledi. 2011 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, yaz aylarını da çalışarak geçirecek.

Yaz döneminin favori dizi çifti İlayda Alişan ile Burak Yörük olur! 7

Burak Yörük ise, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve oyunculuk kariyerine çocuk yaşlardayken başladı. 2013 yılında 20 Dakika dizisindeki Tayfur karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, son dönemde iki önemli dizinin başrolünde yer aldı. Baraj isimli dizideki Tarık rolüyle akıllara yazılan Burak Yörük, ayrıca geçen yaz başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde de 28 bölüm boyunca başrolde bulundu.

İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisinin hayranları şimdiden heyecanlı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu ikilinin yaz döneminin favori çifti olabileceğine yönelik değerlendirmeler var. İkilinin hayranları sosyal medyada olumlu yorumlar yapıyor ve Bir Yaz Dizisi isimli projeyi merakla bekliyor.