Ana sayfa Dizi Haberleri Finale yürüyen Masumlar Apartmanı’nın bu başarısı unutulmaz!

Finale yürüyen Masumlar Apartmanı’nın bu başarısı unutulmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları dizi rekabeti sürüyor ve Masumlar Apartmanı’nın artık sezon sonunda veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Uzun süre salı rekabetinde birincilikten aşağıya düşmeyen TRT1 dizisi, düşen reytingleri ile vedaya hazırlanıyor… Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun çok başarılı performanslar sergilediği dizinin izleyicilerde bıraktığı etki büyük.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizinin psikolojik gerilim dolu hikayesi ilk sezonda büyük başarılar kazandı. Çift haneli reytingler elde eden dizi, milyonların sevgisini kazandı. Birçok izleyici bazı sahneleri seyretmekte zorlanırken, İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın rolün olumsuz etkisinden çıkamadığı için ilk sezon sonunda hikayeye veda etmesi de anlamlıydı…

İkinci sezona iyi başlayan ama aylar geçtikten sonra hikayenin de zayıflamasıyla birlikte izleyici ilgsiini iyice kaybeden dizi, artık eski görüntüsünde değil. Ancak dizinin tüm ekibinin başarıda büyük payı olduğunu ve Masumlar Apartmanı’nın dizi hayranlarının aklında mutlaka yer edecek bir proje olduğunu söyleyebiliriz.

Sezon sonunda veda etmesi beklenen dizinin 29 Mart’ta yayınlanan 64. bölümünün elde ettiği reytingler, artık veda vaktinin yaklaştığını gösteriyor. İzleyicilerin yoğun ilgisi iyice azaldı. Ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen reytingler ile artık rekabette orta sıralara gerileyen Masumlar Apartmanı, zirve iddiasından uzaklaştı.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde günü 10. sırada bitirmesi oldukça anlamlıydı. Daha öncelerde çift haneli gelen reytingler aylar içinde bu noktaya kadar indi… AB’de günü dördüncülükle bitiren dizi, ABC1’de ise yedinci sırayı elde etti.

Masumlar Apartmanı dizisinin nasıl bir sonla biteceği de daha şimdiden izleyicilerin merakını süslüyor. Tahminlere göre, dizinin Mayıs sonunda izleyicisine veda etmesi bekleniyor, ancak net bir karar henüz açıklanmış değil.