Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz ekranının sevilen dizisi Baş Belası’nda dikkat çeken bir ayrıntı var!

Yaz ekranının sevilen dizisi Baş Belası’nda dikkat çeken bir ayrıntı var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranında izleyiciyle buluşan Baş Belası dizisi bu yazın renkli işlerinden biri oldu. Özcan Deniz’le başrolü paylaştığı son dizisi Seni Çok Bekledim tutmayıp da sona erince Baş Belası’nda rol alan İrem Helvacıoğlu oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Ancak Helvacıoğlu’yla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı daha var.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, İpek ve Şahin ikilisini dizi hayranları çok beğendi. Polisiye komedi hikayesiyle diğer yaz dizilerinden ayrılan Baş Belası, her ne kadar sevilse de reytinglerden çok iyi sonuç alamıyor.

Yaz ekranının sevilen dizisi Baş Belası'nda dikkat çeken bir ayrıntı var! 8

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası’nda cinayet bürosunda çalışan İpek isimli bir psikoloğu canlandırıyor. Çok güzel, şık ve bakımlı bir kadın olan İpek, yüksek gözlem yeteneği sayesinde, beden dili ve insan psikolojisini okuma konusunda son derece yetenekli bir kadın.

İrem Özdemir’in Baş Belası dizisinde dikkat çekici yanlarından biri de şıklığı. Helvacıoğlu’nun her bölümde giydiği birbirinden şık kıyafetler izleyicinin de dikkatini çekiyor, övgüsünü alıyor. Birbirinden şık kıyafetleri İrem Helvacıoğlu da tüm güzelliğiyle taşıyor.

Yaz ekranının sevilen dizisi Baş Belası'nda dikkat çeken bir ayrıntı var! 9

Baş Belası, kibar ve eğitimli psikolog ve derbeder bir halde yaşamayı tercih eden polis hikayesiyle yıllar önce hepimizin kalbini kazanan Mavi Ay dizisini hatırlatıyor.

Bu arada Baş Belası dizisi gün değiştirdi. Önceden pazar akşamı yayınlanan dizi artık cuma akşamları ekrana gelecek. Dizinin sekizinci bölümü bu akşam ATV ekranında izleyiciyle buluşacak.