Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yamantürk heyecanla beklenen yeni dizinin erkek başrolü oldu!

Burak Yamantürk heyecanla beklenen yeni dizinin erkek başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli yeni dizi için herkes meraklı… Dizinin iyi bir kadrosu oluştu ve Fox TV’nin yeni yapımını birçok kişi de heyecanla beklemeye başladı.

Dizinin oyuncu kadrosu da tamamlanmak üzere. Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu ikilisi başrolde yer alıyor… Erkek başrolün kim olacağı konusunda yeni gelişmeler var… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre başrol erkek oyuncusu belli oldu.

Burak Yamantürk, yeni dizide hayranları ile buluşmak için imza attı. En son geçen sezon Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizide yer alan Burak Yamantürk, bilindiği üzere Özge Özpirinçci ile aşk yaşıyor.

2012 yılında Veda isimli dizideki Kemal karakteri ile ekranda yer almaya başlayan Burak Yamantürk, farklı rollerle kendini gösterdi. Başarılı bir karakter oyuncusu olarak bilinen Yamantürk, en son Allah Yazdıysa Bozsun isimli sinema filminde yer almıştı. Oyuncu Mehmet karakterine hayat verecek.

Gül Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı Elbet Bir Gün dizisi ekibi de sete çıktı. Diziye son dönemde katılan yeni isimler de dikkatleri çekti.

Helin Kandemir, Ulvi Kahyaoğlu gibi genç ve başarılı isimlerin yanı sıra tecrübeli oyunculardan Muhammet Uzuner de dizinin kadrosunda yerini aldı.