Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz enerjisini en güzel yansıtan dizi Ada Masalı!

Yaz enerjisini en güzel yansıtan dizi Ada Masalı!

tarafından ker_def

Ada Masalı dizisini izleyenler yaz aylarının enerjisini ve sıcaklığını hemen hissediyor. Şimdiye kadar yayınlanan diziler arasında atmosferi ile yazın gelişini müjdeleyen ve izleyicilerin içini açan en güzel görüntüler Ada Masalı dizisinden geliyor… İzmir Sığacık’ta yapılan çekimlerde dizinin oyuncuları da yazın tüm enerjisini üzerlerinde hissediyor. Hem sette işlerini yapan oyuncular hem de fırsat buldukça denizin ve güneşin tadını çıkartan küçük kaçamaklar yapıyor.

Ada Masalı dizisi ekrana iyi başlayan yapımlardan birisi oldu. Reytingleri ve sosyal medyadaki etkinliği bir hayli iyi olan dizi, başrol oyuncularının uyumuyla da büyük ilgi görüyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisine dizi hayranları adeta tutuklu kaldı. Haziran ve Poyraz karakterleri yeni favori dizi çifti oldu. Sosyal medyada bu çift için binlerce paylaşım yapılıyor ve etkileşimler bir hayli güçlü ilerliyor. Dizinin 3. yeni bölümü de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yaz enerjisini en güzel yansıtan dizi Ada Masalı! 9

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de devam ediyor. Dizinin ekibi yaz sıcağında yoğun ama eğlenceli anlar yaşıyor. Dizinin 3. bölümünde de izleyicileri eğlenceli anlar bekliyor. Peki neler olacak?

Yaz enerjisini en güzel yansıtan dizi Ada Masalı! 10

3. Bölüm Konusu: Haziran, Hakan’ı karşısında görünce çok şaşırır. Hakan’ın ne yapacağı kestirilemeyen tavırları Haziran’ı zor durumda bırakır. Bu sırada Eylül ve Adar’ın nişan partisi yaklaşmaktadır. Eylül, her yerin çiçeklerle donatılmasını ister. Haziran, Ada’nın tek çiçekçisine gittiğinde bütün çiçeklerin önceden alınmış olduğunu anlar. Çiçekler için İdil’le mücadele etmek zorunda kalan Haziran sonunda kendini Poyraz’la bir yolculukta bulur.

Yaz enerjisini en güzel yansıtan dizi Ada Masalı! 11

Parti için her şey hazırlandığında genç nişanlı çift büyük bir kavgaya tutuşur; Haziran kavgaya Poyraz’ın söylediği bir şeyin neden olduğunu öğrenir… Poyraz ise kendini son derece haklı görmektedir. İkili bu sorunu çözmeye çalışırken Haziran’ın sırrını bir kişi daha öğrenmek üzeredir.

Ay Yapım’ın yeni yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

Yayın Günü: 29 Haziran Salı
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 3. Blm

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)