Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde yeniliklere ve değişime hazır olun!

Sen Çal Kapımı dizisinde yeniliklere ve değişime hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu Fox TV ekranında devam eden Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi, 50. bölümü ile birlikte final yapacak. Henüz finale 8 bölüm var ve izleyiciler de hikayede neler yaşanacağını çok merak ediyor. Serkan ve Eda arasındaki sorunlar çözülse de tatlı, aşk dolu anlar izlesek diye düşünen dizi hayranları yakında büyük değişime hazır olun.

Sen Çal Kapımı dizisinde yeniliklerin gelmekte olduğunun mesajları alttan alta veriliyor. Eda ve Serkan ikilisinin yeniden bir araya gelmesi, Serkan’ın Kiraz konusundaki tereddütlerinin bitmesi ile birlikte hikaye bambaşka bir noktaya gidecektir.

Babalık Serkan’a ne çok yakıştı aslında. Görüntüler bunu anlatıyor. Maya Başol’un çocuk oyuncu olarak hikayede çok sevilmesinin yanı sıra Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin romantizm dolu anları da heyecan yaratmıştı. Dizi izleyicilerinin bu heyecanı reytinglerin de iyi gelmesini sağladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan’ın Kiraz’a babalık yapma konusunda kendini ikna etmesinin ardından Eda’nın kapısını çalması ve yeni bir dönemin başlaması beklentisi var.

Dizinin hikayesinde Eda ve Serkan’ın romantik anları da izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Nisan ayında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin her anına, her dokunuşlarına dizi hayranları büyük önem veriyor. Bu da Sen Çal Kapımı’nın yaz ekranında da güçlü bir konum elde etmesini sağladı.

Şimdi beklenen ise Eda ve Serkan’ın artık gerilimleri bırakması ve aşklarına kaldıkları yerden devam etmesi, Kiraz ile birlikte de eğlenceli ve güzel bir aile tablosu çizmesi. Yakında bu sahneler gelirse şaşırmayın. İşaretler bunu gösteriyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 30 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek olan 43. bölüm 2. fragmanı: