Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programından unutulmayacak bir yarışmacı daha çıktı!

Yemekteyiz programından unutulmayacak bir yarışmacı daha çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının 8 Haziran’daki final akşamında herkesi şoka uğratan bir durum yaşandı.

Tansu Taşkın isimli yarışmacı, efendi tavırlarıyla dikkat çekmişti. Taşkın’ın diğer yarışmacı arkadaşlarına 8-9-10 gibi yüksek puanlar vermesi, bugüne kadar Yemekteyiz tarihinde yaşanan belki de bir ilkti.
Taşkın, yerinde eleştirileri ve yorumlarıyla puanlarını da esirgemeden adil bir oylama yaptı.

Ancak kendi gününde annesinin yaptığı salatayı sofraya getiren Taşkın, ana yemeği olan köftesinin yanına annesinin yaptığı köfteleri de koyduğunu itiraf etmişti.

Onur Büyüktopçu’nun, zarif tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacının bu itirafına olumlu bakmasa da kişiliğinden dolayı Tansu Bey’e büyük bir tavır almak istemediği de görüldü.

Diğer yarışmacıların da eleştirdiği ama aynı zamanda güldüğü bu durum, Tansu Bey’in puanlarına da yansımıştı.

Ancak final günü alınan puanlar açıklandığında bir şok durum yaşandı. Tüm yarışmacılar Tansu Taşkın’a 1’er puan vermiş ve toplamda 4 puan aldığı ortaya çıkmıştı.

Yemekteyiz’i izleyen herkesin, tavırları ve adil puanlarıyla takdirini toplayan yarışmacı, her ne kadar duruma küçük bir hile de karıştırsa, eleştirilere karşın ciddi bir tepki almadı.

Fakat bu durum oylamada tamamen adaletsiz bir şekle dönüştü.

Tansu Taşkın’ın sosyal medyada yarışmayı trollemeye geldiği ile ilgili yorumlar yapılmasına karşın, izleyenler tarafından tavırları ve zarafetini hiç bozmaması nedeniyle de takdir topladığı görüldü.

Yemekteyiz programından unutulmayacak bir yarışmacı daha çıktı! 7

Yarışmanın finalinde puanı açıklanınca önce sinirden gülen Tansu Taşkın, daha sonra “Güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum? El insaf yani. Hakikaten ayıp 1’er puan vermek. Ramazan’ın hürmetine susuyorum ben. Allah’tan hiç özenmemiş, keşke hiç bir şey koymasaydım masaya. Böyle terbiyesizlik olmaz. Rekor bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Yapılan haksızlığa canım sıkıldı. Ben adil bir puanlama yaptım” ifadesini kullandı.

Yarışmada bilerek ve öne geçmek için yarışmacılara çok düşük puan verdiği gözlenen Hande Hanım’a da kızan Tansu Bey, tepkisini saklamayarak “Beni boşverin. Ben sonunculuğu sonuna kadar hakettim. Ama Beyefedi’ye 2 puan veriyorsunuz (Murat Bey’i kastederek) Çok beğendiğiniz hanımefendiye (Meleha Hanım) 4 veriyorsunuz. 4 lisede 10 üzerinden kalma puanı değil miydi?” diyerek adil olmayan puanlamaya isyan etti.

Programın bu bölümüne sosyal medyadan da pek çok yorum geldi.

Programı izleyenler, Tansu Bey’in, her ne kadar annesinin salatası ve köftesinin bir kısmını masaya koysa da puan verirken insanlara adil davrandığı ancak Hande Hanım’ın açık ve net bir şekilde bilinçli olarak yarışmacıların puanlarını düşürmek için oylama yaptığına atıfta bulundular.

Yarışmanın 1.si ise Meleha Hanım oldu.

İşte programda yaşanan o anlar: