Ana sayfa Sosyal Medya Yeni başlayan Sipahi’nin başrollerinden Nurettin Sönmez, talihsiz bir kaza geçirdi!

Yeni başlayan Sipahi’nin başrollerinden Nurettin Sönmez, talihsiz bir kaza geçirdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  12 Aralık pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Sipahi dizisinde ‘Kemal’ karakterine hayat veren oyuncu Nurettin Sönmez talihsiz bir kaza geçirdi.

Nurettin Sönmez kötü haberi instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Hastane odasında çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, “Kolum, dirseğimle vurarak açmaya çalıştığım kilidi bozuk kapının camına girdi” dedi.

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Sönmez, “Bir kez daha aynısı olmuştu… Ertesi günü sete gidecekken başıma bir kaza gelmişti. Yine öyle oldu. Kolum dirseğimle vurarak açmaya çalıştığım kilidi bozuk kapının camına girdi. Atlatılabilirse eğer, her kaza çok şey anlatır kişiye ve insanların kalplerini ortaya çıkartır gün gibi” açıklamasında bulundu.

Yeni başlayan Sipahi'nin başrollerinden Nurettin Sönmez, talihsiz bir kaza geçirdi! 7

Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden çok sayıda “Geçmiş olsun” mesajı geldi. Oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan Sipahi dizisi ekibine de şu sözlerle teşekkür etti; “Yeni başladığım işin yapımcısı; beyefendi, ağabey, baba Mehmet Can Polat ve yine yapımcı Sadi Polat ve senarist Ali Doğançay; Ekipteki başta eşimi oynayan @elitandaccam ve tüm oyuncu arkadaşlarım (tüm samimiyet ve sıcaklıklarıyla…) teşekkür ederim.”

Oyuncu ayrıca kaza anında kendisine ilk müdahaleyi yapan sağlık ekibine sitemde bulunurken, bir süre dizinin sahnelerinde yer alamayacağı da ortaya çıktı.