Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerine öyle bir rakip geliyor ki, reytingler 3 parçaya bölünecek!

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerine öyle bir rakip geliyor ki, reytingler 3 parçaya bölünecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yeni dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı için yayın tarihi duyurusu yapıldı. Geçen sezon Barbaroslar dizisi perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak yeni dönemde bu projenin devamı niteliğindeki Barbaros Hayreddin dizisinin yayın günü Cuma olarak belirlendi.

23 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin dizisinin başrolünde Tolgahan Sayışman bulunuyor. Dizinin yeni döneminde Türk deniz tarihinin en önemli dönemi anlatılacak ve çok da etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Timur Acar Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman gibi önemli isimler bu dizi ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerine öyle bir rakip geliyor ki, reytingler 3 parçaya bölünecek! 7

Barbaros Hayreddin dizisinin Cuma akşamları yayınlanması ile birlikte reyting rekabetinde çok ilginç bir tablo ortaya çıkacak. Özellikle de Yalı Çapkını dizisinin 12’li reytinglere ulaştığı ve izleyici sadakatinin en yüksek olduğu Cuma akşamları, Barbaros Hayreddin dizisinin de çok etkili bir konumda yer alması kaçınılmaz gözüküyor.

Ayrıca son haftalarda iyi bir yükseliş sergileyerek reytinglerini 6’lı rakamlara kadar çıkartan bir Kızılcık Şerbeti başarısı da dikkatlerden kaçmıyor.

Hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti dizisinin milyonları kendisine çektiği bir ortamda, bu dizilere rakip olabilecek nitelikteki Barbaros Hayreddin dizisinin tüm dengelere değiştirmesi bekleniyor.

2 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönecek olan Tolgahan Sayışman hayranları da büyük bir heyecanla bekliyor. TRT1’in tarihi dizilerine yoğun ilgi gösteren bir izleyici kitlesi var ki, bunlar genelde erkeklerden oluşuyor. Erkek izleyicilerin ne Yalı Çapkını ne de Kızılcık Şerbeti’ni sadakatle izlediğini söylemek zor. Barbaros Hayreddin dizisi işte bu kitlenin gücüyle kısa sürede büyük başarılar kazanırsa şaşırmamak lazım.