Ana sayfa Sosyal Medya Yeni bir mesleğe heveslenen Esra Bilgiç oyunculuğu bırakacak mı?

Yeni bir mesleğe heveslenen Esra Bilgiç oyunculuğu bırakacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç bir yandan oyunculuk kariyerine devam ediyor, diğer taraftan ise hukuk öğrencisi olarak derslerine çalışmaya devam ediyor. Geçen sezon Kanunsuz Topraklar isimli dizide yer alan oyuncu, 16 bölüm süren hikayenin ardından bir süredir projelerde görünmüyordu.

En son Atatürk isimli Disney Plus projesinde küçük bir rolde yer alan ve çekimleri tamamlayan oyuncu, Madame Corinne karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Çekimlerden bahseden ve içine çok sinen bir dizi olduğunu ifade eden Esra Bilgiç, hayranlarının neden televizyonda olmadığı yönündeki sorusunu da şu sözlerle açıkladı.

“Neden televizyonda yoksun diye bana kızıyorlar, çünkü beklediğim bir proje var ve Atatürk’e vakit ayırmak istedim. Çünkü o çok farklı bir proje. Bence sevecek seyirci. 2023 Ekim’de girecek vizyona, ben de sabırsızlıkla bekliyorum.”

Yeni bir mesleğe heveslenen Esra Bilgiç oyunculuğu bırakacak mı? 7

Hukuk eğitimlerine devam ettiğini ve sınavlarının sürdüğünü anlatan oyuncu, üçüncü sınıfta olduğunu söyledi. Hukuk öğrenme konusunda bir hayli istekli olan ve bunu çalışmaları ile ortaya koyan Esra Bilgiç, mezuniyet için 1,5 yılının kaldığını anlattı.

Ünlü oyuncu, “Çok zor okumak ama çok seviyorum. Avukatlık yapacağım. Kardeşim de hukuk okuyor, beraber de bir şeyler yapacağız diye umut ediyorum” diye konuştu.

Avukatlık yapma hevesinde olan oyuncu, bu konu açıldığında da adeta yüzünün gülmesi ile mesleği ne kadar benimsediğini ortaya koydu.

Esra Bilgiç hayranları ise avukatlık konusunda çok hevesli olan ve önümüzdeki yıllarda kardeşi ile bu konuda adım atma kararlılığı sergileyen Esra Bilgiç’in oyunculuğu bırakıp bırakmayacağını da sorgulamaya başladı. Şimdilik böyle bir durum olmasa bile Bilgiç, avukatlık mesleğine o kadar istekli ki, okuldan mezun olduktan sonra bir süre oyunculuğa ara verirse şaşırmamak gerekiyor.