Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi anlaşması yapan Yalçın Hafızoğlu’nun hayranları heyecan içinde!

Yeni dizi anlaşması yapan Yalçın Hafızoğlu’nun hayranları heyecan içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yalçın Hafızoğlu, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kiralık Aşk isimli dizi ile birlikte 2016 yılında setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, 5 yıl boyunca da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı.

Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük bir popülerlik kazanan genç oyuncu, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı… atv dizisinin yedinci sezon başında yaşanan kriz sonucu final yapmasının ardından birçok oyuncu yeni projesini buldu.

Yalçın Hafızoğlu ise ilk önce Sen ve Ben isimli Show TV’de yayınlanacak sinema filminde Aslı Bekiroğlu ile birlikte başrolde yer aldı. Yönetmen Ersoy Güler’in imzasını taşıyan projede genç oyuncunun yüksek performansı yönetmeni de çok etkiledi.

Filmin çekimlerinin tamamlanmasının adından kendisine gelen dizi tekliflerinden Masum ve Güzel ile anlaşma sağlayan Yalçın Hafızoğlu, yakında yeniden sete çıkacak.

Yeni dizi anlaşması yapan Yalçın Hafızoğlu'nun hayranları heyecan içinde! 7

Avşar Film tarafından hazırlanan projede Bahar Şahin ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Mine Tugay ve Ahu Sungur gibi tecrübeli oyuncularla da bir araya gelecek.

Doğan Bayraktar, Aslı Sümen, Erkan Meriç, Müge Su Şahin ve Aslı Sümen gibi isimlerle aynı seti paylaşacak olan Yalçın Hafızoğlu’nun yeni rolü ise merak ediliyor.

Hayranları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda oyuncunun çok iyi performans sergilemesini ve iyi bir çıkış yapmasını beklediklerini yazıyor. Can rolü ile Masum ve Güzel dizisinin başrolünde izleyeceğimiz genç oyuncu, yeni rolü öncesi çok heyecanlı ve ortaya iyi bir iş çıkartmak istiyor.