Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek, bu kez Sefirin Kızı dizisiyle dünya gündemini salladı!

Engin Akyürek, bu kez Sefirin Kızı dizisiyle dünya gündemini salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi, Aralık 2019’da yayınlanmaya başlanmış ve Mayıs 2021’de de ekrana veda etmişti. Yayınlandığı dönemde çok ses getiren dizide Engin Akyürek ve Neslihan Atagül başroldeydi ancak Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle 36. bölümde diziden ayrılmasıyla Tuba Büyüküstün yerine gelmişti.

Sefirin Kızı dizisi, Türkiye’deki yayınından sonra pek çok farklı ülkede gösterilmeye başlandı. 52. bölümüyle final yapan dizi, hala sosyal medyanın gündeminde yer almakta. Engin Akyürek ise hem bu dizi hem de Kara Para Aşk dizileri sayesinde, özellikle sosyal medyada sık sık konuşuluyor ve TT oluyor.

Engin Akyürek, bu kez Sefirin Kızı dizisiyle dünya gündemini salladı! 8

Şimdilerde Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus için çekilen Kaçış dizisiyle gündemde oyuncu. İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünde oynadığı dizi, Gaziantep’te çekildi. Bu diziden önce yaz aylarında ise oyuncu Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli dizide Tolga Sarıtaş ile başrollerde yer aldı.

Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisinin ardından farklı projelerde yer almaya devam ediyor ama dizi, dünyanın dört bir tarafındaki hayranlarının beğenisini kazanıyor ve oyuncuyu gündeme taşıyor.

Son olarak hafta içinde yine TT olan oyuncu ile ilgili haberler dikkat çekti. Sosyal medya ölçümleme servislerinden b irisi olan Adba’nın paylaşımı aşağıda. Sefirin Kızı dizisi, İspanyol Nova kanalında gösterilmekte ve son yayınının ardından da Engin Akyürek’in twitter gündemine girmesini sağladı.

 

Engin Akyürek, bu kez Sefirin Kızı dizisiyle dünya gündemini salladı! 9

Bu arada Engin Akyürek’in Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünde yer aldığı, 2014-2015 yılları arasında yayınlanan dizisi Kara Para Aşk, Finlandiya, Tanzanya, Endonezya, Belçika, Avustralya’nın da aralarında bulunduğu 51 ülkede yayınlanmakta. Akyürek, bu dizisiyle de geçtiğimiz haftalarda yine sosyal medyada TT olmuştu.