Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak!..

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Elkızı dizisi sona eren Sevda Erginci, yeni bir dizi de rol almaktansa tercihini tiyatro sahnesinden yana yaptı.

Sevda Erginci’nin  İsmail Ege Şaşmaz ile başrolü paylaştığı Elkızı dizisi etkili hikayesi ve iyi oyunculuk performanslarına rağmen bir türlü artmayan reytinglerin talihsizliğini yaşadı ve sadece 13 bölüm ekranlarda kalabildi.

Yetenekli oyuncu bu talihsizliğin ardından Anne isimli tiyatro oyunu için hazırlıklara başladı. Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan Anne, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı Baba ve Oğul ile birlikte üçlemenin bir parçası.

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak!.. 7

17 Mart’ta Moda Sahnesi’nde prömiyeri yapılacak olan oyunda Sevda Erginci ile birlikte Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis rol alıyor.

Oyun, bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşunu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuyor. Birbirini tekrar eden sahnelerin uyandırdığı merakla, izleyicinin, bir kadının hayatının elinden nasıl kayıp gittiğine şahit olmasını istiyor.

Parisli yazar, erkek egemen aile yapısını alışılmış tarzda sunmak yerine, metropol hayatındaki izleyicilere de hayati perspektifler katabilecek bir psikolojik gerilimle yazmış.

Tiyatro iN’in yapımcılığını üstlendiği, tüm provaları Studio iN ve Moda Sahnesi çatısı altında gerçekleştirilen oyunda Defne Kayalar ‘Anne’, Engin Hepileri ‘Baba’, Sevda Erginci ‘Kız’, Doğa Halis ise ‘Oğul’ rolüyle tiyatro sevenler ile buluşmaya hazırlanıyor.