Ana sayfa Sosyal Medya Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Hazal Filiz Küçükköse yeni bir imaj denemeye başladı!

Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Hazal Filiz Küçükköse yeni bir imaj denemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yaz döneminde atv ekranında yayınlanan Üvey Anne isimli dizi ile gündemde yer aldı. Serap isimli karakteri canlandıran oyuncu, daha önceleri yaptığı açıklamalarda yaz projelerinde yer almak istemediğini söylemişti. Oyuncunun Üvey Anne dizisinin düşük reytingler nedeniyle erken final yapması büyük şanssızlık olmuştu.

Geçen sezon Bir Peri Masalı dizisinde de yine talihsiz bir erken final yaşayan oyuncu, Kara Sevda dizisinden bu yana uzun süren bir yapımda yer alamadı. 2017 yılından bu yana bulunduğu projeler hep kısa süreli olan oyuncu, talihsiz bir süreç geçiriyor.

Diziler konusunda şanssızlıklar yaşasa da oyunculuk performansını geliştiren ve sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi bulunan Hazal Filiz Küçükköse, en son Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filmiyle de gündemde yer aldı.

Ünlü oyuncu, saçlarına çok değer verdiğini ve iş için bile olsa kesme konusunda çok da istekli olmadığını söyledi.

Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Hazal Filiz Küçükköse yeni bir imaj denemeye başladı! 7

Oyuncu, yeni bir imaj denemekte olduğunu ve kendisinin kâkül saçlarından memnun olduğunu dile getirdi. Küçükköse, şöyle konuştu: “Ben saçlarıma çok değer veriyorum o yüzden biraz evhamlı oluyorum saçlarımla ilgili. Bir projede de mesela tam olarak saçlarımdan vazgeçmeyebilirim. Risk alırım, değişikliğe giderim ama kazıtmam galiba. Saçlarımın renginde değişiklik belki olabilir ama bu kâkül bile benim için çok radikal bir karar.”