Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse’nin giyim tarzına bakarak ruh halini anlayabilirsiniz!

Hazal Filiz Küçükköse’nin giyim tarzına bakarak ruh halini anlayabilirsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Üvey Anne isimli yeni dizinin kadın başrolü olarak Hazal Filiz Küçükköse yine güçlü bir dram hikayesinde bulunuyor.

Genç oyuncu, Kutsi ile başrolünde yer aldığı dizide Serap isimli, çok iyi gibi gözüken ama arka planda amaçları için her türlü kötülüğü yapabilecek bir kadın karakteri ile izleyenlerin karşısına çıktı.

Ünlü oyuncu, geçen sezon 13 bölüm süren Bir Peri Masalı dizisinden sonra yaz döneminde yeniden setlere çıkarak hem dizisi için yoğun bir çalışma programı yürütüyor hem de özel çekimler veya davetlerde boy gösteriyor.

Yine bir özel çekimde yer alan ve güzelliğini sergileyen Hazal Filiz Küçükköse, bulunduğu ortama ayak uydurma konusunda da çok maharetli olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Ben genelde bulunduğum ortamın ruhuna bürünen bir insanım, o yüzden ekip çok önemli, güzel bir ekip oldu. O günün modu neyse, o moda çok çabuk girebiliyorum. Ekip ile beraber aynı ruhta olduğum için çok hızlı ilerleyen setlerim oluyor, zorlanmıyorum, çok keyifli geçiyor” diye konuştu.

Bu sözleri ile aslında iyi bir ekip ile birlikte olduğu zaman her türlü zorlu işin altından kalkabileceğini anlatmış olan oyuncu, son dönemin önemli kadın oyuncularından birisi olarak tarif ediliyor.

Tarzını günlük enerjisi ile bağdaştırabildiğinden de bahseden Küçükköse, “Modum güzel ve iyi hissediyor ise ona yakın bir tarz seçiyorum. O da birbirini tamamlıyor ve güzel bir şey ortaya çıkıyor. Enerjim o yüzden çok önemli. O gün hissettiğim enerjiyi tarzıma yansıtıyorum” dedi.

Modu düşük olduğunda siyah giyindiğini anlatan oyuncu, genelde renkli kıyafetler giydiğini, beyaz rengini ve pastel tonlarını da çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Oyuncu, “O gün modum düşük ise mutlaka siyah giyiyorum. Ama genelde renkli giyinmeyi severim. Siyahlar çok eskiden tercih ettiğim modlardı. Genelde beyaz renkler, açık renkler, daha pudro ve pastel tonlarını da çok seviyorum” dedi.