Ana sayfa Sosyal Medya Üvey Anne dizisinde en zor görev Hazal Filiz Küçükköse’nin omuzlarında!

Üvey Anne dizisinde en zor görev Hazal Filiz Küçükköse’nin omuzlarında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Üvey Anne dizisinde Serap karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, kariyerinde farklı bir karakteri canlandırmanın keyfini yaşıyor.

Kutsi ve Aslı Tandoğan ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Hazal Filiz Küçükköse, hırsları nedeniyle her türlü kötülüğü yapmaya meyilli olan ama kendisini saklayarak insanlara farklı görünen Serap karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Dizinin dram yüklü hikayesinde herkesi ile bir savaş halinde olan ama bunu yansıtmama çabasıyla da günümüz dünyasının sahne yaşamlarına bir örnek teşkil eden Serap karakteri, Hazal Filiz Küçükköse’nin de oyunculuk serüveninde farklı deneyimler yaşayabileceği bir rol oldu.

Ünlü oyuncu, “Biraz zorlu bir süreç olacak onun için. Çok mücadele edecek. Herkesle mücadele edecek. Onlar hepsi, Serap tek gibi bir durum olacak” açıklamasında bulundu.

Hazal Filiz Küçükköse, yeni dizi Üvey Anne’deki rolüyle yaz döneminin en farklı kadın karakterlerinden birisini canlandırmaya başladı.

Faruk karakterinin evine sızan Serap, şimdi de onun kalbine sızmanın peşinde. Peki bunu başarabilecek mi?

Hazal Filiz Küçükköse, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını merak edenler için şunları anlattı:

“Serap, bir yandan Faruk’u çok iyi tanıyor. Tanıdığı kısmında karısına çok aşık, tutkulu bir hayatı var. Oraya nasıl girebilir, nasıl oraya sızıp onun kalbine girebilir, o yolu çok bilmiyor. Onun için deneyeceği yollar, bize dizinin dinamiğini gösterecek.”