Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse için bu veda, diğerlerinden daha zor!

Hazal Filiz Küçükköse için bu veda, diğerlerinden daha zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, uzun yıllar boyunca yaz döneminde başlayan dizilerden gelen teklifi kabul etmeyerek dikkat çekmiş ama kuralını bu sezon bozmuştu.

2009 yılından bu yana setlerde olan oyuncu, Beni Affet isimli dizideki Leyla Adalı karakteri ile popüler birisi haline geldi. Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteri ile dünya çapında tanınan bir oyuncu olan Hazal Filiz Küçükköse, farklı projelerle de kendisine güçlü bir kariyer oluşturdu.

Ancak oyuncunun 2017 yılından bu yana yer aldığı dizilerin kısa sürede yayından kaldırılması gibi bir sıkıntı bulunuyor. Rüya, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Zemheri, Bir Peri Masalı gibi diziler birbiri ardına yıllar içinde izleyici ile buluştu ama uzun süreli olmadı.

Bu diziler arasına Üvey Anne de katıldı. 8. bölümü ile birlikte final yapan diziye duygusal bir paylaşım ile veda eden Hazal Filiz Küçükköse, bir kez daha erken final talihsizliği ile karşılaşmış oldu.

Ünlü oyuncu, veda mesajında şunları yazdı: “Canım ekip hepsi bir birbirinden kıymetli, temiz kalpli yol arkadaşlarım. Bu fotoğraf görünen kısmı bi de bu işin kamera arkası var ki hepsi çok değerli. Hep birlikte gece, gündü demeden uykusuz günlerce, gecelerce nefes alınamayan sıcaklarda çalıştık. Çok emek var çok. Tüm Üvey Anne dizi ekibimizin her birinin emeklerine, ellerine sağlık. İyi ki yollarımız kesişmiş, hepinizi çok seviyorum. Güzel anılar birikti, güzel tecrübeler. Bizi izlediğiniz için teşekkürler.”

Hazal Filiz Küçükköse için bu veda, diğerlerinden daha zor! 7