Ana sayfa Sosyal Medya Kara Sevda dizisinden bu yana Hazal Filiz Küçükköse’nin dizi sorunu bitmek bilmiyor!

Kara Sevda dizisinden bu yana Hazal Filiz Küçükköse’nin dizi sorunu bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse yıllardı televizyon ekranında yer alıyor ve birbirinden çok farklı projelerle de dikkatleri üzerine çekti. 2011 yılında Beni Affet isimli günlük dizide Leyla Adalı karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, uzun süren bu rol ile geniş bir hayran kitlesi elde etmeyi başardı.

Farklı projelerle deneyim kazandıktan sonra Kara Sevda isimli dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan unutulmaz dizi, ünlü oyuncu açısından da büyük bir fırsat oluşturdu. Canlandırdığı Zeynep karakteri ile milyonlarca izleyicinin aklına ismini yazdıran Hazal Filiz Küçükköse, 2015 ile 2017 yılında yayınlanan bu dizi ile birlikte, dünyanın birçok ülkesinde de tanınan birisi haline geldi.

Oyuncunun sonraki süreçte yer aldığı tüm diziler ise kısa süreli oldu ve bu da büyük bir talihsizlik olarak dikkatleri çekti. Hazal Filiz Küçükköse, bir ara setlere ara verdi ve istediği gibi bir proje bekledi. Ancak tam da bulduğunu düşündüğü projeler kısa süreli olduğu için hayranları da bu talihsizliklere çok üzüldü.

Rüya isimli dizinin ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Zemheri projeleri hep büyük beklentilerle başlayıp, hayal kırıklığı ile noktalandı. Geçen sezon Bir Peri Masalı dizisiin de 13 bölümde final yapmasının ardından ünlü oyuncu, ilk kez bir yaz dizisinde başrol kadın oyuncusu oldu. Üvey Anne isimli atv dizisindeki Serap karakteri sadece 8 bölüm sürdü. Dizinin 14 Ağustos Pazartesi akşamı 8. bölümü ile birlikte final yapması bekleniyor.

Böylelikle ilk kez kabul ettiği yaz dizisinde de aradığını bulamayan ünlü oyuncu için talihsiz diziler süreci devam ediyor.